Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Συγκρότηση της Συντονιστής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Αγίου Βασιλείου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Σπήλι οι διαδικασίες συγκρότησης της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης Δήμου Αγίου Βασιλείου όπου εξελέγησαν ομόφωνα οι εξής:

Συντονιστής : Σπύρος Γρηγοράκης

Αναπληρωτής : Γιώργος Παπαδάκης

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Στέλιος Σταματεράκης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Νεκταρία Βρυλλάκη

Υπεύθυνη Δράσεων:Ζωνουδάκη Μαρία

Σκοπός της Τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Βασιλείου είναι ο πολιτικός και οργανωτικός συντονισμός της οργάνωσης σε επίπεδο Δήμου. Σε αυτό το πλαίσιο η Συντονιστική Επιτροπή θα, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα πραγματοποιεί δράσεις, προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα και να προβάλει τις προοπτικές της τοπική κοινωνίας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη φιλοδοξεί να επαναφέρει την κοινωνία στο προσκήνιο.

Παρόντες στις διαδικασίες συγκρότησης ήταν το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Στέλιος Βρυλλάκης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλης Σαρρής, ο Αν. Γραμματέας Ανδρέας Αντωνίου και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κασσάνδρα Κοτζανάκη.

Μετά την συγκρότηση του οργάνου το Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είχε θεσμική συνάντηση με την Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Σπηλίου Ελεάνα Λεντιδάκη και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σπηλίου Νεκταρία Βρυλλάκη η οποία ξενάγησε το κλιμάκιο στο Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.