Ρέθυμνο – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο Πανόρμου και στο ήδη κατειλημμένο δασαρχείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Στο Ηράκλειο , προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00 Στα Χανιά, προσυγκέντρωση στον Κόμβο Μουρνιών , τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00. Στο Ρέθυμνο προσυγκέντρωση στον Κόμβο Πανόρμου για την επαρχια Μυλοποτάμου… και οι υπόλοιποι Ρεθυμνιωτες να κατευθυνθούν στο δασαρχείο που ήδη τελεί υπο κατάληψη απο της 30/3 την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 10:30 . Στο Λασίθι θα γίνει ανάλογη διαμαρτυρία. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε συμβολική κατάληψη όλων των Δασαρχείων της Κρήτης.
Ο προεδρος Πριαμος Ιερωνυμακης.
Υ.Γ. δημοσίευμα που δεν φέρει το όνομα του προέδρου της παγκρητιας συντονιστικής δεν εκφράζει την Παγκρήτια συντονιστική….τηρούμε τα μέτρα προστασίας για τον covid-19

Μετά από πολυήμερες προσπάθειες και πάρα πολλές συζητήσεις με διάφορους «αρμόδιους» καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί οι αρμόδιοι μαζί και ενορχηστρωμένα αρνούνται να δώσουν απάντηση στο πολύ μεγάλο πρόβλημα όλων των Κρητικών που δημιούργησε και ανάδειξε η ανάρτηση των δασικών χαρτών από τα Δασαρχεία όλων των Νομών της Κρήτης.

Επειδή πιθανόν να μην έχει γίνει αντιληπτό από το κεντρικό κράτος το μέγεθος του προβλήματος που έχουμε σχεδόν όλοι οι Κρητικοί, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ιδιότητας, θεωρούμε ότι πρέπει να το δείξουμε για να το καταλάβουν όλοι.

Καλούμε όλους τους Κρητικούς να δώσουν τη δέουσα σημασία στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και να στηρίξουν τον αγώνα κατά των δασικών χαρτών. Το πρόβλημα δεν είναι αγροτοκτηνοτροφικό  αλλά είναι ιδιοκτησιακό και μας αφορά όλους ανεξαιρέτως.

Στο Ηράκλειο, προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00. Στα Χανιά, προσυγκέντρωση στον Κόμβο Μουρνιών, τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00. Στο Ρέθυμνο προσυγκέντρωση στον Κόμβο Πανόρμου, τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ώρα 10:30 με κατεύθυνση το Δασαρχείο που τελεί ήδη υπό κατάληψη από τις 30 Μαρτίου. Στο Λασίθι θα γίνει ανάλογη διαμαρτυρία.

Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε συμβολική κατάληψη όλων των Δασαρχείων της Κρήτης. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης για την πανδημία του COVID (μάσκες, 2 άτομα ανά αυτοκίνητο , αποστάσεις κλπ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.