Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Στον κινηματογράφο μετά από 2 χρόνια!

Σε μια εποχή που εκθειάζονται οι διαφορετικότητες, προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην… κανονικότητα. Έτσι κι εδώ στο Ρέθυμνο που οι περισσότεροι έχουμε να πάμε σινεμά εδώ και δύο χρόνια, σιγά σιγά επιστρέφουμε στις παλιές μας συνήθειες με μεγάλη προσοχή!

Ο κόσμος έχει φοβηθεί επειδή είναι υψηλός ο αριθμός των κρουσμάτων, όμως αν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν.

Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να φοράμε την μασκούλα μας… και να σας πω; Μικρό το κόστος αν αναλογιστεί κάποιος, ότι οι περισσότεροί μας στο Ρέθυμνο και όχι μόνο, περιμέναμε 2 χρόνια για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά την εμπειρία της μεγάλης οθόνης!

Μπορεί πλέον τα διαθέσιμα σινεμά στην πόλη μας να είναι 2, ωστόσο οι επιλογές σε ταινίες αφορούν όλα τα γούστα και δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο και καμία ηλικία παραπονεμένη.

Φορέστε τη μασκούλα σας και ξεμυτίστε ελεύθερα λοιπόν!

Δεν συγκρίνεται η εμπειρία του σινεμά, γιατί αν δεν ακούσεις και τα σχόλια των διπλανών ή και να πεις κι εσύ τα δικά σου… να αρχίσουν τα αυστηρά «σσσσς!!!»

Έχει άλλη χάρη αυτή η συλλογική εμπειρία θέασης και ευτυχώς επιτέλους σιγά σιγά ο κόσμος επιστρέφει και στην 7η τέχνη και στις αίθουσές της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς