Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Στέλιος Λιοδάκης – Εγκάρδιες ευχαριστίες στον ομότιμο καθηγητή! – Βοηθάει αφιλοκερδώς μαθητές στο μάθημα της Χημείας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κας ΑΝΝΑΣ ΓΚΙΚΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ 

 

Το Τμήμα Παιδείας Δήμου Ρεθύμνης, επιδιώκοντας να παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες που είναι μέλη αδύναμων οικονομικά οικογενειών, αξιοποιεί την ευγενική διάθεση και ανιδιοτελή προσφορά διακεκριμένων επιστημόνων συμπολιτών μας που διατίθενται να παράσχουν δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, σε ρεθυμνιώτες μαθητές. 

Σε αυτό το πλαίσιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να καταθέσουμε δημοσίως τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στον αξιότιμο κ. Λιοδάκη Στέλιο, Ομότιμο Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου/ Σχολή Χημικών Μηχανικών, ο οποίος εκδήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει μαθητές στο μάθημα της Χημείας, αφιλοκερδώς.  Είναι τιμή για το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης να συνεργαστεί με τον κ. Λιοδάκη, ο οποίος είναι ένα έγκριτος , διαπρεπής επιστήμονας, με αναγνωρισμένη διεθνώς ακαδημαϊκή διαδρομή   και με εξαιρετική επιστημονική δράση η οποία, μεταξύ άλλων, αποτυπώνεται στην εξεταστική επιτροπή και κεντρική επιτροπή Πανελληνίων εξετάσεων όπου μετείχε ως Μέλος.  

Ελπίζουμε οι μαθητές Λυκείου  που παρουσιάζουν αδυναμία στο μάθημα της Χημείας, να κάνουν χρήση των πολύτιμων υπηρεσιών που με τόση γενναιοδωρία και υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης προσφέρει  ο κ. Λιοδάκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ:  28310 52191, καθημερινά από Δευτ- έως Παρασκευή από τις 8.00 πμ-3.00 μμ (Υπεύθυνη κυρία Μουρνιανάκη).       

 Μαζί με τις ευχαριστίες και τις ευχές μας στον Ομότιμο Καθηγητή , εκφράζουμε την ευχή, η ευγενική προσφορά του να παραδειγματίσει και να εμπνεύσει αντίστοιχες καταθέσεις ανιδιοτέλειας και εθελοντισμού.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize