Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Σταύρος Βουρβαχάκης – Ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα υπερασπίσουμε τα εθνικά μας δίκαια, τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική μας αξιοπρέπεια

Την 28η Οκτωβρίου 1940, την έχουμε όλοι οι Έλληνες στη καρδιά μας, αφού ο λαός μας με περίσσεια περηφάνια, ατελείωτη δύναμη ψυχής και αστείρευτο σθένος, όρθωσε το ανάστημα του, απέναντι στις υπέρτερες δυνάμεις της βίας και του φασισμού.

Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα και για όσα χρόνια κι αν χρειαστεί, θα τιμούμε την ανδρεία, την περηφάνια και την φιλοπατρία του Ελληνικού Έθνους.

Τιμούμε εκείνους που αντισταθήκαν στο φασισμό, εκείνους που πέτυχαν την πρώτη σημαντική νίκη εναντίον του Άξονα, όταν η Ευρώπη ζούσε τον μεγάλο πόλεμο και στέναζε κάτω από την αιματοβαμένη μπότα της Γερμανίας του Χίτλερ και της Ιταλίας του Μουσολίνι.

Τότε ήταν που ο Ελληνικός λαός αντέταξε το περήφανο «ΟΧΙ» και αφού όρθωσε το ανάστημα του, έγραψε στα χιονισμένα βουνά της Πατρίδας μας και της Αλβανίας το έπος του ΄40.

Σήμερα, όλοι εμείς, καλούμαστε να εμπνευστούμε από το παράδειγμα των προγόνων μας και να παραμείνουμε άρρηκτα ενωμένοι μπροστά στις απειλές και την τουρκική επιθετικότητα, που για ακόμη μια φορά προσπαθεί να αμφισβητήσει την εδαφική μας ακεραιότητα (ιδίως στο Αιγαίο και στον Έβρο).

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα υπερασπίσουμε τα εθνικά μας δίκαια, τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Σήμερα κάνουμε νοερό προσκύνημα στο έπος του ΄40 και τιμούμε το μεγαλείο της Εθνικής Επετείου.
Στέλνουμε το μήνυμα ότι έχουμε την ανεξάντλητη δύναμη και την χωρίς τέλος θέληση να οδηγήσουμε

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Ελλάδα μπροστά.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ «ΡΕΘΥΜΝΟ- ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πολυάριθμες θέσεις εργασίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ έως και 2 χρόνια στον ΟΚΑΝΑ

13 ανακοινώσεις-προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου [έως και 2 έτη], …

Ρέθυμνο – Ένα έργο τέχνης από… χάπια και αφιερωμένο στη δημόσια υγεία

Nikos Varakis  Έργα Ελένης Ιωαννίδου με ληγμένα χάπια χάπια & κάψουλες. Ενημερώστε, κοινοποιήστε, σώστε ζωές! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize