Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Στα 87 του ο Ρωσοπόντιος Μάρατ κάνει τζετ σκι και ψάχνει σπίτι

Μπορεί να είναι 87 ετών, να ζει εδώ και δυο μήνες σε αυτοκίνητο, όμως έχει βρει τον παράδεισό του επί γης, στο Ρέθυμνο.

Ο Μάρατ οδήγησε με το αυτοκίνητό του από τη μακρινή Λετονία μέχρι την Ελλάδα, τον τόπο των προγόνων του για να ζήσει εδώ το όνειρό του σε αυτή την ηλικία και το… λέει η καρδιά του!

Το μόνο που ζητά είναι μια αξιοπρεπή στέγη που να μπορεί να ανταποκριθεί με την σύνταξή του.

Είναι ο Μάρατ, είναι 87 χρόνων, είχε όνειρο να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής των προγόνων του, την Ελλάδα, πέρυσι ήρθε για διακοπές στην Κρήτη και φέτος ζει μόνιμα στο Ρέθυμνο, αλλά σε… αυτοκίνητο. Με αξιοπρέπεια ζητά έναν τόπο κατοικίας που να μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο με την σύνταξή του, σε μια περιοχή όμως που τα ενοίκια έχουν πάρει την ανηφόρα.

Ο Μάρατ είναι Ευρωπαίος πολίτης από τη Λετονία, αισθάνεται όμως Έλληνας με καταγωγή από την Κριμαία, απ’ ‘όπου και εκδιώχθηκαν οι πρόγονοί του. Παραμένει πάντα νέος στην καρδιά και επιδίδεται με αγάπη σε θαλάσσια σπορ παρά τα 87 του χρόνια, έχει βρει τον παράδεισό του επί γης στο Ρέθυμνο και στην υπέροχη παραλία του. Σε πείσμα των δυσκολιών εδώ και δύο μήνες διαμένει στο αυτοκίνητό του, τού επιστράφησαν οι πινακίδες, αφού διαπιστώθηκε ότι μόλις πέρυσι κατάφερε να ανανεώσει την άδεια οδήγησής του!

Στην μετάφραση και τη συνεννόηση βοήθησε η Ίνγκα Ζαφειριάδη και η ίδια επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια. Με τον σύζυγό της και την κόρη τους είναι σαν οικογένεια για τον Μάρατ, τον βοηθούν να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και το μόνο που ζητούν είναι μια στέγη για τον υπερήλικα και πάντα νέο φίλο τους!

cretedoc.gr

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μόνιμος οδοντίατρος στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου

Στο Κ.Υ. Σπηλίου της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης διορίστηκε ένας μόνιμος ιατρός σε θέση Οδοντιατρικής, Επιμελητής …

Ρέθυμνο – Σε αυτές τις τοπικές κοινότητες θα γίνουν ψεκασμοί δακοκτονίας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνονται οι  τοπικές κοινότητες/οικισμοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize