Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Σπήλι, Γεράνι, Πλακιάς και συνεχίζει η Δέσποινα Βανδή να αλωνίζει την περιοχή!

Ήδη έχουν γίνει γυρίσματα στο Σπήλι, στο Γεράνι, στον Πλακιά και σε άλλες περιοχές του νομού μας ενώ το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστούν οι λήψεις στην Μονή Βωσσάκου αλλά και σε ένα μιτάτο στα Ζωνιανά Όρη. Η εκπομπή βρέθηκε και στο Φραγκοκάστελο Σφακίων ενώ συμμετέχει ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, ως επίσημος καλεσμένος της παρουσιάστριας. 

Η Δέσποινα Βανδή γίνεται δεκτή παντού με ενθουσιασμό και μάλιστα στο Γεράνι Ρεθύμνου, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας, μετά το πέρας των γυρισμάτων της δώρισα μια γκραβούρα της Κρήτης του J. B. Homann (1663-1724) στην οποία υπάρχει το τοπωνύμιο μοναστήρι Παναγίας Γερανίου.

Η εκπομπή με την Δέσποινα Βανδή προβάλεται στο MEGA και αποτελεί ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι  έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, γνωρίζουν την ιστορία,  ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο. Η Δέσποινα Βανδή  βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

Σύντομα λοιπόν θα δούμε Κρήτη και πολύ Ρέθυμνο!

“Βανδή με τα τραγούδια και την καλή καρδιά σου!” – Και… Ρεθεμνιώτικη σούστα η Δέσποινα με Κονταρό και Τζανιδάκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.