Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Σοβαρό τροχαίο στις Κάτω Ατσιπάδες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου – Αγίας Γαλήνης, λίγο μετά τη διασταύρωση της Παλέ οδεύοντας προς το Σπήλι στην επικίνδυνη στροφή στο ύψος του οικισμού των Κάτω Ατσιπάδων.

Η αυξημένη υγρασία στην περιοχή σε συνδυασμό με την σκόνη στο οδόστρωμα, σχημάτισαν κονιορτό, με αποτέλεσμα ένα ολισθηρό οδόστρωμα και το ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση από το Σπήλι προς το Ρέθυμνο, να εκτρέπεται από την πορεία του, να ντεραπάρει και να προσγειώνεται κάθετα στο έδαφος στο πλάι του δρόμου.

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα και δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο διερχόμενο όχημα, αφού το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ώρα που οι μαθητές μεταφέρονται στα σχολεία τους και οι εργαζόμενοι μεταβαίνουν στην εργασία τους. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, ο οδηγός του οχήματος είχε ήδη μεταφερθεί με ιδιωτικά μέσα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο περιπολικά οχήματα με προσωπικό της ΕΛΑΣ για να διευκρινισθούν τα αίτια του τροχαίου και να ρυθμιστεί η κυκλοφορία χωρίς κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.