Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Σημαντικές παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης

Σε σημαντικές παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικής  αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, προέβη , κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών, το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα σε συνεργασία με το οικοδομικό συνεργείο του Δήμου Ρεθύμνης. 

Το κτίριο του σχολείου όπως και ο αύλειος  χώρος του,  παρουσίαζε φθορές που παρότι δεν αφορούσαν την στατικότητα του κτιρίου, ήταν αρκετές ώστε να κριθούν  αναγκαίες συνολικές  παρεμβάσεις βελτίωσης της κτιριακής υποδομής του. Ειδικότερα:

  • Αποκαταστάθηκαν οι αποσαρθρωμένοι σοβάδες ,
  • Βάφτηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι,
  • Προστέθηκαν σκίαστρα στα παράθυρα,
  • Έγινε συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων,
  • Συντηρήθηκαν οι τουαλέτες και
  • Προστέθηκαν δύο παγκάκια στη σχολική αυλή.

Είναι άξια λόγου και θερμών ευχαριστιών εκ μέρους του Δήμου η ενεργή συνδρομή και καλή συνεργασία του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κ. Βερβερίδη Κων/νο, του συνόλου των διδασκόντων, των γονιών και των μαθητών του Σχολείου, οι οποίοι  συνέδραμαν  με προσωπική εργασία, αγάπη κι ενδιαφέρον για το σχολείο τους, το βάψιμο του, μεγάλου μήκους, προστατευτικού κάγκελου της αυλής.

Είναι γεγονός πως όταν η σχολική κοινότητα είναι υγιής, δραστήρια και πρόθυμη να συνεργαστεί, μόνον οφέλη, πρωτίστως για τα παιδιά, εξασφαλίζει και δικαιωματικά απολαμβάνει.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μπάνερ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Μπάνερ τοποθετήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί …

Ρέθυμνο – Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας αξιοποίησε τους μήνες αδράνειας

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε αναστείλει την λειτουργία του λόγω των έκτακτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize