Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Σε Σελλιά και Πέραμα ο Αλέξης Τσίπρας – “Πολλαπλασιάσαμε τα χρήματα για μεγάλα έργα” – “ΒΟΑΚ τώρα και χωρίς διόδια!”

Εγκάρδιας υποδοχής έτυχε στα Σελλιά και το Πέραμα Ρεθύμνου ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου περιόδευσε σήμερα το πρωί και το μεσημέρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα αναπτυξιακά έργα του Ρεθύμνου που είχε πολλαπλάσια χρηματοδότηση κατά την διακυβέρνησή του, υποσχέθηκε σύσφιξη των σχέσεων με την περιφέρεια και αποκέντρωση για την ενίσχυση της υπαίθρου, ενώ επανέλαβε το αίτημα για απρόσκοπτη ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ, χωρίς διόδια.

Στα Σελλιά Αγίου Βασιλείου και το Πέραμα Μυλοποτάμου, συνέχισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, την περιοδεία του στη δυτική και κεντρική Κρήτη.

Νωρίς το πρωί στα Σελλιά, υπογράμμισε ότι οι πόροι για αναπτυξιακά έργα στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου πολλαπλασιάστηκαν επί της διακυβέρνησής του, με απτά αποτελέσματα, αλλά και με γραφειοκρατία που καθυστερεί τις παρεμβάσεις.

Από το Πέραμα, το μεσημέρι, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε, ότι ο ΒΟΑΚ πρέπει να ολοκληρωθεί, όπως το είχε προγραμματίσει το έργο να υλοποιηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς διόδια, κάτι που είναι σίγουρος ότι θα το διεκδικήσουν και οι πολίτες της Κρήτης μαζί με την παράταξη, ενώ για πρώτη φορά μετά την κρίση επανήλθε η ατζέντα της αποκέντρωσης και της ενίσχυσης της υπαίθρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας διανυκτέρευσε στο πολυαγαπημένο του Ροδάκινο Αγίου Βασιλείου, κάτι που πράττει από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα του 4% και ευχαρίστησε τους πολίτες του Ρεθύμνου στα Σελλιά και το Πέραμα που η παράταξη έφτασε στο 40%, χάρις στην εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.

cretedoc.gr

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σε αντίποδα όσων με τις πράξεις τους κακοποιούν το περιβάλλον, υπάρχουν ευτυχώς συμπολίτες μας ευαισθητοποιημένοι…

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 η δενδροφύτευση στα Τρία Μοναστήρια από την …

Ρέθυμνο – Τιμούν τον Άγιο Ματθαίο (Μαθιό) στο Γερακάρι και στην Κυρία των Αγγέλων

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, ημέρα μνήμης του Αγίου Νεομάρτυρος Ματθαίου (Μαθιού), του εκ Γερακαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize