Ρέθυμνο – Ραγίζει καρδιές ο Λεωνίδας Παντελάκης – Δώρισε στο νοσοκομείο σημαντικό εξοπλισμό στη μνήμη του παιδιού του Θεόδωρου

Την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020  στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε η παράδοση ενός καινούριου  Φορητού Ακτινολογικού Συστήματος Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου αξίας 15.000 €, που προσέφερε ο συμπολίτης μας κ. Παντελάκης Λεωνίδας  στη μνήμη του παιδιού του Θεόδωρου, συμμετέχοντας έμπρακτα στη γενική προσπάθεια για την καταπολέμηση του Covid-19 με πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό. 

                                                                              

Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι σημαντικό και προορίζεται για τη λήψη ακτινογραφιών σε κλινήρεις ασθενείς που νοσηλεύονται σε θαλάμους, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ή σε ειδικούς θαλάμους νοσηλείας και δεν είναι εφικτή η μετακίνησή τους στο Ακτινολογικό Τμήμα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επείγοντα περιστατικά με τη λήψη ακτινογραφιών σε ασθενείς που βρίσκονται σε φορεία.

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί τον κ. Παντελάκη Λεωνίδα για την ευγενική αυτή προσφορά και για την αμέριστη συμπαράστασή του  στο έργο του Νοσοκομείου.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Εκπαιδευτικό και Κοινωνικό Εργαστήρι της ΕΛΜΕ – Όχι μόνο σχολείο του κεφαλιού

Το σχολείο του κεφαλιού Κάποτε, σε κάποιο σχολείο είχα έναν μαθητή από οικογένεια μεταναστών. Ήταν …

Ρέθυμνο – Το ευχαριστώ για την κατάσβεση της φωτιάς και τη διάσωση του δάσους στον Άγιο Ιωάννη του δήμου Αγίου Βασιλείου

Για άλλη μια φορά αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που συμμετείχαν στη κατάσβεση πυρκαγιάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize