Ρέθυμνο – Προσλήψεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από την περιφερειακή ενότητα

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά δύο (2) ατόμων εκ των οποίων ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού και ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού, που θα προσληφθούν στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοιού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Παράρτημα Α’) και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, Γραφείο 105 (τηλ. επικοινωνίας: 28313-40721, 28313-40735).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τεσσάρων (4) εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από Πέμπτη 04.06.2020 έως και Τετάρτη 10.06.2020.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση, το «Ειδικό Παράρτημα (Α1) απόδειξης χειρισμού Η/Υ» με σήμανση έκδοση «20.05.2020» και το έντυπο της αίτησης (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄) στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.crete.gov.gr.)

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Γιάννης Κεφαλογιάννης – Στόχος να καταστεί η περιοχή σε ακαδημαϊκό πόλο

“Στόχος είναι να γίνει το Ρέθυμνο ισχυρός ακαδημαϊκός πόλος” τόνισε ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών …

Ρέθυμνο – Βόλτα στην παλιά πόλη από τους υφυπουργούς μεταφορών και παιδείας

Την παλιά πόλη του Ρεθύμνου επισκέφθηκαν το μεσημέρι ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Γιάννης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize