Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Προπονητικό κέντρο στον Τσεσμέ ετοιμάζει η Επισκοπή

Η ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

Η περιοχή Τσεσμές στο ανατολικό προάστιο του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα ο χώρος όπου εδρεύει ένα υπό κατασκευή γήπεδο, θα μπορεί –καλώς εχόντων των πραγμάτων- να αποτελεί το προπονητήριο της ομάδας μας!

Φαίνεται πως ένα έργο πνοής, ένας αθλοχώρος που, πάνω από 18 χρόνια έμενε και «μαράζωνε», ξεμπλοκάρεται με νόμιμες διαδικασίες από τον δήμο Ρεθύμνου και, με την παρέμβαση που κάνει σε θεμελιώδη κατασκευαστικά ζητήματα -μεταξύ άλλων- και η Επισκοπή μας, δημιουργείται το ανάχωμα για μια σταθερή βάση γηπεδικής εγκατάστασης. Ο χώρος που θα ανήκει δικαιωματικά ως έδρα στον σύλλογο Δόξα Πλατανέ, θα συνδιαχειρίζεται με την ΠΑΕ Επισκοπή η οποία έλαβε την πρωτοβουλία μέσω του προέδρου μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη να δημιουργήσει μια άρτια ποδοσφαιρική βάση με ανακαίνιση των υπαρχόντων αποδυτηρίων, με τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, με φυσική απάντληση των υδάτων αλλά και με δυνατότητα να γίνει ένα κέντρο εκγύμνασης ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ήδη, σ’ όλο αυτό το διάστημα, έχει μεσολαβήσει ο μηχανικός του δήμου και έχει ελέγξει την ποιότητα του χώματος και γενικότερα την όλη εγκατάσταση με όποια υπάρχουσα κατάσταση επικρατεί. Παράλληλα, έχει σκαφτεί ανά τόπους το χώμα όπου θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά πόσο θα πρέπει να προστεθεί μεγάλο ή μικρό ύψος υποστρώματος.

Οι υπεύθυνοι μέτρησαν τις κλίσεις που πρέπει να έχει το γήπεδο και φυσικά το που θα χρειαστεί περαιτέρω δουλειά για τις σωστές κλίσεις..

Ο πρόεδρος της Επισκοπής κ. Νικολιδάκης ήταν «παρών» στην εποπτεία του γηπέδου μαζί βέβαια με τους παράγοντες της Δόξας Πλατανέ κ.κ. Α. Βαρούχα, Στ. Πιατά, Γ. Πάγκο.

Για την Επισκοπή μας είναι πάγιο αίτημα και πόθος να έχει δύο γήπεδο (ένα προπονητικό ένα αγωνιστικό (ΔΑΚ Γάλλου) μιας και ανήκει σε μεγάλη εθνική κατηγορία.

Στο ΔΑΚ Γάλλου αυτό το διάστημα γίνεται επανασπορά ενώ οι διεργασίες στο γήπεδο του Τσεσμέ προχωρούν σε πολύ καλό ρυθμό.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πολυάριθμες θέσεις εργασίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ έως και 2 χρόνια στον ΟΚΑΝΑ

13 ανακοινώσεις-προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου [έως και 2 έτη], …

Ρέθυμνο – Ένα έργο τέχνης από… χάπια και αφιερωμένο στη δημόσια υγεία

Nikos Varakis  Έργα Ελένης Ιωαννίδου με ληγμένα χάπια χάπια & κάψουλες. Ενημερώστε, κοινοποιήστε, σώστε ζωές! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize