Ρέθυμνο – Πρεμιέρα για την έξυπνη και ελεγχόμενη στάθμευση

Με ενδιαφέρον αναμένουμε όλοι να δούμε πως θα λειτουργήσει το καινούργιο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, το οποίο από τον Δήμο Ρεθύμνης έχει ανακοινωθεί ως «έξυπνο».

Και είναι γεγονός, πως όλη αυτή η παραφιλολογία που διέπει τα σύγχρονα ευρωπαϊκά προγράμματα «έξυπνα» ή «πράσινα» ή «βιοκλιματικά» είναι ωραία στις λέξεις αλλά συνήθως χωρίς ουσία στην πράξη.

Οπότε, αναμένουμε και τα περί «έξυπνης ελεγχόμενης στάθμευσης» για να διαπιστώσουμε και το γιατί το προηγούμενο σύστημα ήταν «χαζό»!

Για την είδηση, να σας μεταφέρουμε, ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, θα ξεκινήσουν οι εργασίες ελέγχου όλων των αισθητήρων από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίες θα εξελιχθούν σταδιακά προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης.

Οι εργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν 5 ημέρες, θα εκτελούνται καθημερινά σε διαφορετικές οδούς, στις υφιστάμενες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης.

Παρακαλούνται λοιπόν οι συμπολίτες οδηγοί να σεβαστούν τις σημάνσεις και  τις ενημερώσεις στάθμευσης στους επιμέρους δρόμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς