Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παρέλαβαν πιστοποιητικά ΕΦΕΤ

Παραλαβή Πιστοποιητικών ΕΦΕΤ από το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης (Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ), ενημερώνει όσους συμμετείχαν στις εξετάσεις του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για την πιστοποίηση γνώσεων πάνω σε θέματα: «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» τον περασμένο Μάιο, να προσέλθουν στα γραφεία του (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, 2ος όροφος), εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00-14.30, για την παραλαβή τους.

Η βεβαίωση παραλαμβάνεται μόνο από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με επίδειξη ταυτότητας ή με εξουσιοδότηση.   

Οι εξετάσεις του ΕΦΕΤ πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και σε αυτές είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όσοι παρακολούθησαν και ολοκλήρωσαν επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων», στις δομές του ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Συνολικά από το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ συμμετείχαν 122 απασχολούμενοι στον τομέα εστίασης.

Για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων στις εξετάσεις σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν 10 δίωρα εθελοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα, προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα της αποτελεσματικότερης προετοιμασίας. Παράλληλα στην ιστοσελίδα www.kekaper.gr αναρτήθηκε ενημερωτικό υλικό χρήσιμο για τις εξετάσεις.

Μέχρι σήμερα το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ έχει υλοποιήσει 38 προγράμματα εγκεκριμένα από τον ΕΦΕΤ τα οποία έχουν παρακολουθήσει  599 απασχολούμενοι στον τομέα της εστίασης ενώ στις τρεις εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο έχουν συμμετάσχει 412 άτομα με 100% επιτυχία.

Με τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ οι καταρτιζόμενοι ολοκληρώνουν έναν κύκλο για το επίπεδο αυτό.

Να σημειωθεί ότι ο ΕΦΕΤ με δική του ευθύνη διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης κάθε 2-3 χρόνια και μετά από συνεννόηση με τους φορείς κατάρτισης.

Το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ., θα ήθελε να ευχαριστήσει τις συνεργάτιδες από το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας τόσο την κα Αρχοντία Μυριοκεφαλιτάκη όσο και την κα Παρασκευή Λιγιδάκη, για τη συμβολή τους και τη συνδρομή τους στην έγκαιρη ενημέρωση και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης, Ηγ. Γαβριήλ 103-105, κ. Νικολουδάκης Γεώργιος και κ. Πίτερης Χαράλαμπος (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς) 2ος όροφος & στα τηλέφωνα, 2831040050-52.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Με 65 βαλίτσες και χειραποσκευές! “Είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας θα μείνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα γυρίσει το νησί μας”

Για πολυήμερες διακοπές στην Κρήτη και ακολούθως στη Μεσσηνία έφτασε στην Ελλάδα από την περασμένη …

Ρέθυμνο – Πρόστιμο και λουκέτο σε καφέ – μπαρ για συγχρωτισμό και σε υπάλληλο σουβλατζίδικου για έλλειψη μάσκας

“Σάρωσαν” το Ρέθυμνο τα κλιμάκια ελέγχου στη διάρκεια του Σαββατόβραδου Πρόστιμα και λουκέτα «έφεραν» οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize