Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παραβατικότητα και απειλές στην Κρύα Βρύση Αγίου Βασιλείου!

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες παραπόνων από τους κατοίκους της Κρύας Βρύσης για θέματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζουν με αποκορύφωμα τις πρόσφατες απειλές που δέχτηκαν την Παρασκευή 8 Μαΐου ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Ασουμανάκης και αρκετοί συγχωριανοί του.

Άμεσα,  τόσο ο Πρόεδρος όσο και οι κάτοικοι προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου για αυτές τις πρωτόγνωρες συμπεριφορές σε μια φιλήσυχη κοινωνία με φιλόξενους κατοίκους.

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου καταδικάζει συμπεριφορές που αμαυρώνουν την εικόνα του τόπου μας, διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη και μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις όπως αυτές που ζήσαμε πρόσφατα σε άλλες περιοχές.

Τέτοιες πράξεις δεν μπορούν να είναι ανεκτές και θα είμαστε ακλόνητα παρόντες στο πλευρό των δημοτών μας  στηρίζοντας τους με κάθε μέσο. Παράλληλα εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στις τοπικές Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές, οι οποίες θα μεριμνήσουν προκειμένου να αποκατασταθεί η έννομη τάξη, αποθαρρύνοντας έτσι κάθε επίδοξο μιμητή, ενισχύοντας παράλληλα το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών μας.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Νέος διοικητής στο 547 Α/ΜΤΠ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου & του νέου Διοικητή του 547 Α/ΜΤΠ στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης    …

Ρεθυμνο – Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά

Η κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή και οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά. Η οικονομική κρίση, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *