Ρέθυμνο – Παρατείνεται η ισχύς των σημάτων ελεύθερης στάθμευσης λόγω αυξημένης ζήτησης νέων

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των συμπολιτών για τα νέα σήματα που θα επιτρέπουν την ελεύθερη στάθμευση στη ζώνη της Ελεγχόμενης Στάθμευσης, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε για τα εξής: 

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2020, θα ισχύουν τα σήματα που έχουν χορηγηθεί στους δικαιούχους το 2019. 

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την καταληκτική αυτή ημερομηνία, κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης να επεξεργαστεί το περιεχόμενο και να εκπονήσει νέα Κανονιστική Απόφαση, η οποία θα αφορά  το μέτρο της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Εκτός της βελτίωσης επιμέρους όρων της Κανονιστικής ώστε το μέτρο της ελεγχόμενης να είναι αποτελεσματικό για όλους και σεβαστό απ’ όλους, θα επανεξεταστούν όλες οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες, μόλις κληθούν (τέλος προσεχούς Φεβρουαρίου) για να τα προσκομίσουν. 

Παρακαλούμε λοιπόν, προκαταβολικά, να κατανοήσουν πως όσοι υπήρξαν στο παρελθόν δικαιούχοι σημάτων ελεγχόμενης,  δεν θα θεωρηθούν αυτομάτως εκ νέου δικαιούχοι αφού οι όροι αλλάζουν. Κάθε αίτηση θα εξεταστεί ωσάν να κατατίθεται για πρώτη φορά, προκειμένου η διάθεση των νέων  σημάτων να είναι δίκαιη, σύννομη, προσαρμοσμένη στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και τις δυνατότητες της πόλης. 

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 11 πρόστιμα για έλλειψη μάσκας – 13 στο Ηράκλειο – 4 στο Λασίθι και 1 στα Χανιά

29 πρόστιμα στην Κρήτη – Χωρίς μάσκα οδηγοί ταξί Νέα”τσουχτερά” πρόστιμα στο νησί 29 πρόστιμα …

Ρέθυμνο – Μόλις 1 μαθητής δεν πάει σχολείο λόγω γονιών αρνητών της μάσκας – 43 στο Ηράκλειο – 15 στα Χανιά και 10 στο Λασίθι

Σημειώνεται, πως 43 παιδιά στο νομό Ηρακλείου, 15 στο νομό Χανίων, 10 στο νομό Λασιθίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize