Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 24/10/2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

«Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» με κωδικό ΟΠΣ 5002418, Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» τις Λιγότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες [Αν. Μακεδονία Θράκη (Ξάνθη, Καβάλα), Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη), Ήπειρος (Πρέβεζα), Θεσσαλία (Λάρισα)], για τις Περιφέρειες σε Μετάβαση [Ιόνια Νησιά (Κεφαλονιά), Πελοπόννησος (Τρίπολη, Καλαμάτα), Κρήτη (Άγιος Νικόλαος, Ρέθυμνο)], τις Περισσότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (Αττική) και τη Στερεά Ελλάδα (Λαμία)/ Γ’ ΚΥΚΛΟΣ  έως τις 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14.00

 

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ προβαίνει στη ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ υποψηφίων σε επιδοτούμενα εξειδικευμένα προγράμματα δια ζώσης επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση των προσόντων στον κλάδο του τουρισμού για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας που διαμένουν σε  ΡΕΘΥΜΝΟ  και ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ (Γ ΚΥΚΛΟΣ), στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» με κωδικό ΟΠΣ 5002418 και του Υποέργου «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης δεξιοτήτων στον κλάδο του τουρισμού στις Περιφέρειες σε Μετάβαση (Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη)», που υλοποιούνται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία».

 

Ένα (1) πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Ρέθυμνο και ένα (1) στον Άγιο Νικόλαο.

 

Τα προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών, θα οδηγήσουν στην πιστοποίηση των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης προσώπων. Προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ/ 80 ώρες ή 5 ευρώ/ ώρα κατάρτισης (το εκπαιδευτικό επίδομα που καταβάλλεται σε εποχικά ανέργους απαλλάσσεται από κάθε φόρο και από την επιβολή τελών χαρτοσήμου ).

Πληροφορίες για το έργο μπορείτε να αναζητήσετε εδώ: www.inegsee.gr/enisxisi-tourismos

Ημερομηνίες

Η αίτηση διατίθεται στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και θα υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.inegsee.gr/ops έως τις έως τις 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14.00. Μετά τη λήξη της παραπάνω οριζόμενης ημερομηνίας δε θα γίνεται αποδεκτή η κατάθεση προτάσεων από υποψηφίους.

 

Δικαιολογητικά

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να εμπεριέχεται στο φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην παρούσα πρόσκληση:

https://www.inegsee.gr/prosklisi/paratasi-tis-apo-24-10-2019-prosklisis-ekdilosis-endiaferontos-gia-symmetochi-stin-praxi-endynamosi-enischysi-ton-dexiotiton-ke-pistopiisi-ton-prosonton-ton-ergazomenon-tou-idiotikou-tomea-ston/

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης, ήτοι 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:  1) Αυτοπροσώπως ή 2) Ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή μέσω courier, στη διεύθυνση ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, Ανδρέα Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ (1ος Όροφος), Τ.Κ. 71305 Ηράκλειο Κρήτης.

Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής των δικαιολογητικών το εμπρόθεσμο της υποβολής δικαιολογητικών κρίνεται από την ημερομηνία που θα αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του εντύπου ταχυμεταφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, εκτός από τα στοιχεία αποστολής, να αναγράφουν την ένδειξη: Για την Πράξη «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» μεκωδικό ΟΠΣ 5002418 (Κωδικός Πρόσκλησης: 5002418/2Ε).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό Παράρτημα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, Ανδρέα Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Ηράκλειο, τηλ. 2810343616, e- mail: [email protected], [email protected]

Δείτε επίσης!

Λασίθι – e-ΠΑΙΘΡΟΣ – Ο δήμος Οροπεδίου ως δήμος-πιλότος για το δίκτυο τουρισμού υπαίθρου

Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας – ΓΓΕΤ, η πρόταση  χρηματοδότησης του Δικτύου …

Πέντε δισ. έχασε ο τουρισμός λόγω “lockdown” – Στο μηδέν οι εισπράξεις

Δραματική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα έσοδα από τον Τουρισμό, με τις απώλειες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize