Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παραμένει διευθύντρια του ΕΦΚΑ η Ευαγγελία Γαγάνη

Δημιουργούνται στο Ηράκλειο τρία τοπικά τμήματα και μια νέα υπηρεσία, το ΚΕΑΟ.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη σύσταση των τοπικών διευθύνσεων στον ΕΦΚΑ Κρήτης, με φόντο τη λειτουργία του οργανισμού από την 1η Σεπτέμβρη, όπου νέα δεδομένα δημιουργεί το κλείσιμο του ΟΑΕΕ και τα… απόνερα που προκαλεί το ζήτημα αυτό στην Κρήτη, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατο δημοσίευμα του cretalive!
Στο «τιμόνι» του ΕΦΚΑ Κρήτης τοποθετήθηκε ως αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια η κ. Αριστέα Χαριτάκη, μια έμπειρη και καταξιωμένη υπάλληλος που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τα ασφαλιστικά θέματα στο νησί.

Τώρα, δημιουργούνται στο Ηράκλειο τρία τοπικά τμήματα με έδρες τον Άγιο Μηνά, την Αλικαρνασσό και το Σταυρωμένο. Στην Α’ Τοπική ( Άγιος Μηνάς) Διευθυντής τοποθετήθηκε ο Νίκος Ροκαδάκης.
Στην ίδια υπηρεσία ως προϊστάμενοι αναλαμβάνουν οι: Ματθαιάκης Μανόλης, Βουράκη Άννα, Γαβριλάκης Μιχάλης, Κατσουλάκη Σοφία και Βερίγου Μαρία.

Στη Β’ Τοπική ( Αλικαρνασσό) Διευθύντρια τοποθετήθηκε η κ. Αριστέα Χαριτάκη με προϊσταμένους τους: Φραγκιαδουλάκη Μαρίνα, Μαρκάκης Μανόλης, Βεζυρτζή Αρχοντούλα, Δημητράκη Βασιλική και Σταματάκη Αναστασία.

Στη Γ´ Τοπική (Εσταυρωμένος) αναλαμβάνει η κ. Κανακουσάκη Ειρήνη με προϊσταμένους: Σταματάκη Κατερίνα,Δελησάββα Στυλιανή, Σαββάκης Χαρίλαος, Κυριακάκη Κατερίνα, Χαιρέτη Μαρία.

Επίσης δημιουργείται μια νέα υπηρεσία το ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών) με Διευθύντρια την κ. Μαρια Ηλιάκη.
Τέλος τοποθετήθηκαν ως διευθυντές στον ΕΦΚΑ Χανίων ο Ανετάκης Στυλιανός, στο Ρέθυμνο η Γαγάνη Ευαγγελία, και στο Λασίθι ο Κωνσταντίνος Καλαντζάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.