Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παραγγελία αθλητικού υλικού ΣΔΥΡ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου ενδυναμώνει τη συνεργασία με την Tenfore Hellas SA (tenfore.gr), εταιρεία παραγωγής και διάθεσης αθλητικού υλικού, του άξιου μέλους και μεγάλου χορηγού του συλλόγου μας Νίκου Πενθερουδάκη.

Για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας αλλά και για όλους τους φίλους (μη εγγεγραμμένα μέλη) του ΣΔΥΡ η εταιρεία Tenfore Hellas SA (tenfore.gr) προσφέρει, σε προνομιακό κόστος, αθλητική ένδυση υψηλής ποιότητας που θα φέρει εκτυπωμένο το σήμα του συλλόγου μας ΣΔΥΡ.

Πιο συγκεκριμένα η προσφορά αθλητικού υλικού περιλαμβάνει:

α) Αντιανεμική (ανδρική ή γυναικεία) φόρμα σε διάφορα μεγέθη (συμμετοχή μέλους ή φίλου: 20 ευρώ).
β) Αθλητικό (unisex) μπουφάν σε διάφορα μεγέθη και διαφορετικό χρώμα για άνδρες και γυναίκες (συμμετοχή μέλους ή φίλου: 30 ευρώ).
Κάθε ενδιαφερόμενος (μέλος ή φίλος του ΣΔΥΡ) μπορεί να κάνει την παραγγελία του μέχρι και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, αποκλειστικά και μόνο στο mail του συλλόγου [email protected], έχοντας επισυνάψει (ψηφιακά) το αποδεικτικό κατάθεσης (του συνολικού κόστους της παραγγελίας) στον λογαριασμό του ΣΔΥΡ στην Εθνική Τράπεζα (ΙΒΑΝ: GR76 0110 2580 0000 2580 0519 503).
Κάθε ενδιαφερόμενος (μέλος ή φίλος του ΣΔΥΡ) μπορεί να παραγγείλει είτε ένα από τα δύο είδη μεμονωμένα (αντιανεμικό ή μπουφάν) είτε και τα δύο είδη ταυτόχρονα (αντιανεμικό και μπουφάν). Στη δεύτερη περίπτωση η Tenfore Hellas SA προσφέρει ως δώρο μια αθλητική τσάντα μεταφοράς υλικού. Πάλι με το σήμα του συλλόγου μας εκτυπωμένο πάνω.
Προσοχή! Μέσα στο mail είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν τα ακόλουθα στοιχεία:
α) Το νούμερο/τα νούμερα του αντιανεμικού ή/και του μπουφάν.
β) Το επιθυμητό είδος (ανδρικό ή γυναικείο) του αντιανεμικού ή/και του μπουφάν.
γ) Επισυνημμένη η απόδειξη πληρωμής.
Παραγγελία χωρίς ένα ή περισσότερα από αυτά τα στοιχεία δεν πρόκειται να διεκπεραιωθεί.

Σχετικά λινκς:

Ανδρικό αντιανεμικό: https://www.roly.eu/model_CV5050
Γυναικείο αντιανεμικό: https://www.roly.eu/model_CV5051
Ανδρικό και γυναικείο (unisex) μπουφάν: https://www.roly.eu/model_SS6428

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize