Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παραδίδονται νέα έργα ύψους 475.000 € σε οικισμούς του δήμου Αγίου Βασιλείου

Παραδόθηκαν νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 475.000 ευρώ σε οικισμούς του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Πρόκειται για έργα υποδομών με στόχο την εξυπηρέτηση του τοπικού πληθυσμού αλλά και των επισκεπτών. Τα  νέα έργα αφορούν:  

  • Διαμόρφωση εισόδου Σπηλίου με κατασκευή πεζοδρομίων μήκους 180 μέτρων, διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης, ηλεκτροφωτισμό και εγχάρακτη χρωματισμένη άσφαλτο 2.200 τετραγωνικών μέτρων προϋπολογισμού 175.000 ευρώ καθώς και τσιμεντόστρωση δημοτικής οδού και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης 80 κυβικών μέτρων προϋπολογισμού 40.000 €.
  • Διαμόρφωση δημοτικών οδών με βιομηχανικά δάπεδα 1100 τετραγωνικών μέτρων στην ΤΚ Κρύας Βρύσης προϋπολογισμού 60.000 €.
  • Ασφαλτόστρωση δρόμου προς κοιμητήριο ΤΚ Δρυμίσκου  προϋπολογισμού 40.000 €.
  • Τσιμεντοστρώσεις δρόμων 500 μέτρων στην ΤΚ Μυξορρούματος στη θέση Δάφνης Πέρασμα και  Κωστήλι 50.000 €.
  • Κατασκευή πεζοδρομίων και φωτισμού στον οικισμό Δαριβιανών μήκους 350 μέτρων προϋπολογισμού 30.000 €.
  • Τσιμεντόστρωση δρόμου 800m προϋπολογισμού 80.000 € στην ΤΚ Σελλιών προς την θέση Κάμπος.

«Οι νέες αυτές παρεμβάσεις δημιουργίας ή βελτίωσης υποδομών συμβάλουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, όπως ο πρωτογενής τομέας, για την επίτευξη των στόχων της τοπικής στρατηγικής αλλά και αναβαθμίζουν την αισθητική των οικισμών μας τόσο για την βελτίωση της διαβίωσης του τοπικού πληθυσμού όσο και για την ενίσχυση της ελκυστικότητας τους» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης και στην συνέχεια ευχαρίστησε τους Τοπικούς Προέδρους της ΤΚ Δρυμίσκου Κυριακάκη Λευτέρη,  της ΤΚ Κρύας Βρύσης Κώστα Ασουμανάκη , της ΤΚ Μυξορρούματο Κική Λογιάκη, της ΤΚ Σελλιών Γιάννη Ξερουδάκη και της  ΤΚ Σπηλίου Δημήτρη Παπαδάκη για την συμβολή τους στα έργα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.