Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παραχώρηση τμήματος του κτιρίου Δελφίνι για στέγαση της τουριστικής αστυνομίας

Κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης, και στο πλαίσιο της συνεργασίας των Υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του κοινού σε κατά το δυνατόν ευμεγέθεις χώρους ώστε να αποτρέπεται ο συνωστισμός που ευνοεί την μετάδοση του κορωναϊού, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνης προέβη σε παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης επιπλέον τμήματος του κτιρίου ΔΕΛΦΙΝΙ και στο ισόγειο αυτού, για την προσωρινή στέγαση υπηρεσιών της Τουριστικής Αστυνομίας.

Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε σήμερα 9/11/2021, που παραδόθηκε κλειδί του γραφείου αυτού από την Πρόεδρο του ΔΛΤΡ κα Κουτσαλεδάκη Ειρήνη στην κα Κανακάκη Σταυρούλα, Υ/Α΄. Όπως εκφράστηκε από την Πρόεδρο κα Κουτσαλεδάκη κατά την παράδοση του κλειδιού, η καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων στις μέρες μας είναι απαραίτητη προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δύσκολες απαιτήσεις των καιρών. Τόσο τη χειμερινή όσο και τη θερινή περίοδο, ο στενός χώρος του υφιστάμενου γραφείου της Τουριστικής Αστυνομίας υστερεί σε έκταση για την εξυπηρέτηση του κοινού και τους απαραίτητους ελέγχους που πρέπει να διεξάγει.

 

Η διάθεση χώρων της χερσαίας ζώνης λιμένος γίνεται πάντα με φειδώ και εξυπηρετεί ανάγκες δραστηριοτήτων της λιμενικής εγκατάστασης σχετικές με τη ναυτιλία, τον τουρισμό, την ασφάλεια και την εμπορική ανάπτυξη, πάντα με συγκεκριμένο χρόνο παραχώρησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς