Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Παπαδάκης και Μιχέλακης στον Μαρινάκη

Συνεργασία με τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου, Αντισυνταγματάρχη, κ. Εμμανουήλ Μιχελάκη και τον διάδοχό του Ταγματάρχη
(ΠΖ)  κ. Παπαδάκη Κωνσταντίνο  είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Στη διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης, δόθηκε η ευκαιρία μιας εγκάρδιας συνομιλίας κατά την οποία, ο απερχόμενος Διευθυντής του Στρατιωτικού Μουσείου κ. Μιχελάκης,  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο  για τη συνδρομή του Δήμου Ρεθύμνης στη δημιουργία και λειτουργία του Μουσείου και του εγχείρησε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του στρατιωτικού Μουσείου.

Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε τις θερμές ευχαριστίες, εξήρε το  έργο που επιτέλεσε ο κ. Μιχελάκης ως Διευθυντής  του Μουσείου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην ΣΕΑΠ.

Επίσης, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον νέο Διευθυντή κ. Παπαδάκη, του ευχήθηκε δύναμη και αποτελεσματικότητα στα καθήκοντα του και διαβεβαίωσε αμφότερους ότι ο Δήμος Ρεθύμνης και ο ίδιος προσωπικά  θα συνεχίσει με συνέπεια και αμέριστο ενδιαφέρον την ίδια εποικοδομητική συνεργασία με τη Διοίκηση του Μουσείου.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σε αντίποδα όσων με τις πράξεις τους κακοποιούν το περιβάλλον, υπάρχουν ευτυχώς συμπολίτες μας ευαισθητοποιημένοι…

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 η δενδροφύτευση στα Τρία Μοναστήρια από την …

Ρέθυμνο – Τιμούν τον Άγιο Ματθαίο (Μαθιό) στο Γερακάρι και στην Κυρία των Αγγέλων

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, ημέρα μνήμης του Αγίου Νεομάρτυρος Ματθαίου (Μαθιού), του εκ Γερακαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize