Ρέθυμνο – Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ανωγείων o Οδυσσέας Σπαχής, στη θέση του αείμνηστου Λευτέρη Μανουρά

Ένας Ανωγειανός με σημαντική προσφορά στα κοινά και δυναμικές δράσεις στον κτηνοτροφικό χώρο στον οποίο ανήκει, ο Οδυσσέας Σπαχής του Εμμανουήλ, είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος, στην θέση του αποθανόντα Ελευθερίου Μανουρά (Λευτέρακα).

Ο Οδυσσέας ήταν ο πρώτος αναπληρωματικός κατά σειρά εκλογής του συνδυασμού “Τ’ Ανώγεια του Μέλλοντος” του Σωκράτη Κεφαλογιάννη και παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Μέγαρο μετά από πρόσκληση – επιστολή του Δημάρχου με την οποία τον καλούσε να παρουσιαστεί για ορκωμοσία.

Η ορκωμοσία του έγινε πριν λίγες μέρες στο δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Σωκράτη Κεφαλογιάννη και ο Οδυσσέας Σπαχής είχε ήδη την πρώτη του ενεργή συμμετοχή, στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης που μας πέρασε.

Μετά την ορκωμοσία, ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Η συμμετοχή του αείμνηστου Αντιδημάρχου μου Ελευθερίου Μανουρά στα κοινά του τόπου μας, θα μείνει χαραγμένη στην αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας και σε εμένα προσωπικά. Την απώλεια αυτή και στο Δημοτικό Συμβούλιο έρχεται να απαλύνει η ορκωμοσία του Οδυσσέα Σπαχή, ενός ανθρώπου που έχει αφιερωθεί εδώ και χρόνια σε πολλές συλλογικές προσπάθειες. Του εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία.”

Η ΑΝΩΓΗ εύχεται καλή δύναμη, με δράσεις και σκέψεις που θα προάγουν το καλό των Ανωγείων. Καλή επιτυχία Οδυσσέα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς