Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – ΟΠΕΡ – Επιστρέφει Καναδά η Κέντρα Φιντς και περιμένει την επανέναρξη της φετινής σεζόν για να επιστρέψει

Τον δρόμο της επιστροφής αποφάσισε να πάρει η Καναδή παίκτρια του Ν. ΟΠΕΡ, Κέντρα Φιντς, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Ν. ΟΠΕΡ, χωρίς όμως τη διακοπή του συμβολαίου της, αναμένοντας την πολυπόθητη επανεκκίνηση.

Η πανδημία και η 2η περίοδος της καραντίνας στη χώρα μας έχει παραλύσει τα πάντα. Ο αθλητισμός βρίσκεται σε παύση και δη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ενώ η επανεκκίνηση των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων παραμένει άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί σύντομα, ώστε να δοθεί συνέχεια στα πρωταθλήματα. Άλλωστε, έχει πέσει ήδη στο τραπέζι η πρόταση το να θεωρηθεί ως μη γενόμενη η φετινή χρονιά, ξεκινώντας ως έχουν από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Φυσικά, αυτή η διακοπή, όσο προσωρινή και αν είναι, βγάζει εκτός στόχων όλες τις ομάδες οι οποίες έχουν επενδύσει στη φετινή σεζόν και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν μπει στη διαδικασία να φέρουν παίκτες ή παίκτριες από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να επωμίζονται τα έξοδα σίτισης, στέγασης κ.ά. Ήδη είναι πολλές οι ομάδες που έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα, αποφασίζοντας να αφήσουν τους ξένους παίκτες να φύγουν, μιας και με την υπάρχουσα κατάσταση δεν υπάρχει κανένας λόγος παραμονής τους στη χώρα μας.

Για αυτούς τους λόγους, ο Ν. ΟΠΕΡ και η Κέντρα Φιντς πήραν μία λογική απόφαση. Να επιστρέψει στον Καναδά, χωρίς διακοπή συμβολαίου, και όταν και αν πραγματοποιηθεί η επανέναρξη της φετινής σεζόν, να επιστρέψει. Να θυμίσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του ν. ΟΠΕΡ έχει προλάβει να δώσει μόλις ένα ματς στην Α2 κατηγορία.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Θερμοκάμερες – Διπλάσια σχεδόν η κυκλοφορία των οχημάτων στο τωρινό lockdown

Με αφορμή αναφορές στον τοπικό Τύπο που ισχυροποίησαν  και τις δικές μας  εμπειρικές διαπιστώσεις  σχετικά …

Ρέθυμνο – Άμεσα διαχειρίστηκε το νέο κρούσμα κορονοϊού εργαζόμενης στην ΚΕΔΗΡ η κοινωνική υπηρεσία

Θετική διαγνώστηκε στην εξέταση για τον κορονοϊό εργαζόμενη στο βρεφονηπιακό σταθμό της Παλιάς Πόλης «Τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize