Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα σε Αγία Γαλήνη και Ακούμια

Ολοκλήρωση τοπικών παρεμβάσεων στον Δήμο Αγίου Βασιλείου 

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δίνει καθημερινά το παρών σε έργα που εκτελούνται σε όλους τους οικισμούς παρακολουθώντας από κοντά την πορεία των εργασιών. Σήμερα επισκέφθηκε τις Κοινότητες Αγίας Γαλήνης και Ακουμίων όπου ολοκληρώθηκαν τοπικές παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας για τους οικισμούς. Συγκεκριμένα τα έργα που παραδόθηκαν προς χρήση στους κατοίκους :

1) Ασφαλτόστρωση δρόμου από την πηγή Αγιασμάτσι μέχρι τον δρόμο για Βρύσες συνολικού μήκους 600μ και πλάτους 4μ.. Η παρέμβαση αυτή αναβάθμισε λειτουργικά τον οικισμό αφού δημιούργησε μια νέα έξοδο στην βόρεια πλευρά του, ανακούφισε την καθημερινότητα τον κατοίκων λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα προσβασιμότητας ανάμεσα στους στενούς δρόμου του. Παράλληλα στην ίδια περιοχή κατασκευάστηκαν δυο τοιχία αντιστήριξης βελτιώνοντας την πρόσβαση προς την εκκλησία της Αγίας Τριάδας αλλά και προς τον κάθετο δρόμο με το επαρχιακό δίκτυο.

2) Ασφαλτόστρωση δρόμου στην Κοινότητα Αγίας Γαλήνης συνολικού μήκους 800μ και πλάτους 4μ. Η συγκεκριμένη οδός βρίσκεται στην τοποθεσία Σώπατα ή υδραγωγείο και φτάνει μέχρι τον δρόμο που συνδέει Αγία Γαλήνη με Μέλαμπες. Πρόκειται για μια περιοχή με μεγάλη προοπτική οικιστικής ανάπτυξης αφού δίνει διέξοδο επέκτασης στον οικισμό της Αγίας Γαλήνης με το ιδιαίτερο ανάγλυφο. 

3) Επίσης στην Κοινότητα της Αγίας Γαλήνης κατασκευάστηκε έγχρωμο βιομηχανικό σταμπωτό δάπεδο 1200τμ στην οδό Πρεβέλης (κάτω από το σχολείο) σε μια όμορφη και γραφική περιοχή του οικισμού όπου αντικαταστάθηκε το φθαρμένο οδόστρωμα. 

 Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης κατα τις επισκέψεις του στα σημεία ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγία Γαλήνης Μανόλη Φουντεδάκη και στην συνέχεια στα Ακούμια τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Λιοδάκη και την Πρόεδρο Ευγενία Σταματογιαννάκη για την συμβολή τους κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα ελληνοτουρκικά και εν γένει τα θέματα γεωπολιτικής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης …

Ρέθυμνο – Υπό κατάληψη 13 σχολεία

Υπό κατάληψη τελούν για τρίτη ημέρα γυμνάσια και λύκεια του Ρεθύμνου. Σήμερα βρίσκονται σε κατάληψη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize