Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων στην τοπική κοινότητα Κοξαρές

Συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι παραδόσεις ασφαλτοστρώσεων για την περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκης.

Σήμερα ο κ. Ταταράκης επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Κοξαρές όπου ολοκληρώθηκε το τμήμα Κοξαρέ-Εκκλησία Σωτήρα Χριστού μήκους 750 μέτρα και μέσου πλάτους 4 μέτρα ενώ την επόμενη εβδομάδα παραδίδονται τα τμήματα:

Α) Κοξαρέ –Εκκλησία Κοίμησης Θεοτόκου – Κρύα Βρύση μήκους 280 μέτρα και μέσου πλάτους 3,5 μέτρα.

Β) Κοξαρέ – Θέση Γαβαλά μήκους 250 μέτρα και μέσου πλάτους 4,5 μέτρα.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης κατά την παραλαβή του πρώτου τμήματος δήλωσε σχετικά:

«Παραδίδονται καθημερινά έργα στον Δήμο μας ενώ παράλληλα ξεκινάνε νέα. Σήμερα, σειρά πήρε η Τοπική Κοινότητα Κοξαρέ όπου είχαμε την παράδοση του πρώτου τμήματος από τα τρία με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ και την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν τα υπόλοιπα όπως με διαβεβαίωσε ο εργολάβος. Η περιοχή του Κάμπου της Κοξαρέ είναι σημείο αναφοράς και για τους γειτονικούς οικισμούς που εξυπηρετούνται από το οδικό δίκτυο, διαθέτει πρωτογενή τομέα τόσο με καλλιέργειες όσο και με κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ενώ παρουσιάζει και τουριστικό ενδιαφέρον.

Όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη είναι ύψιστη προτεραιότητα για εμάς οι κατασκευή των βασικών υποδομών για την έμπρακτη στήριξη της τοπικής οικονομίας του κάθε οικισμού και μεταξύ αυτών είναι και η βελτίωση βατότητα του οδικού δικτύου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Βαβουράκη όσο και τον Πρόεδρο την Κοινότητας Κωστή Περαντωνάκη για την καθημερινή παρουσία τους και την συνδρομή τους στα συνεργεία που εκτελούν τα έργα.».

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 11 πρόστιμα για έλλειψη μάσκας – 13 στο Ηράκλειο – 4 στο Λασίθι και 1 στα Χανιά

29 πρόστιμα στην Κρήτη – Χωρίς μάσκα οδηγοί ταξί Νέα”τσουχτερά” πρόστιμα στο νησί 29 πρόστιμα …

Ρέθυμνο – Μόλις 1 μαθητής δεν πάει σχολείο λόγω γονιών αρνητών της μάσκας – 43 στο Ηράκλειο – 15 στα Χανιά και 10 στο Λασίθι

Σημειώνεται, πως 43 παιδιά στο νομό Ηρακλείου, 15 στο νομό Χανίων, 10 στο νομό Λασιθίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize