Ρέθυμνο – Ολοκληρώνεται η ανάπλαση με εργασίες βιοκλιματικής ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Καλλιθέα

Ξεκινούν εκ νέου την ερχόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, οι εργασίες βιοκλιματικής ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Καλλιθέα, οι οποίες είχαν διακοπεί λόγω τουριστικής περιόδου. 

Για τις ανάγκες ομαλής εκτέλεσης των υπολειπόμενων εργασιών και για την αποφυγή ατυχήματος, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Άγγελου Σικελιανού από το ύψος της οδού Σβάϊτσερ μέχρι και την παραλιακή λεωφόρο Σοφ. Βενιζέλου (μπροστά από το ξενοδοχείο Porto Rethymno), για ένα τουλάχιστον μήνα. Για το χρονικό αυτό διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των παρακείμενων οδών Παπαναστασίου και Παπανδρέου.   

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν την απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών,  προβλέπεται, βάση της υπογραφείσας σύμβασης, με τον ανάδοχο εργολάβο να παραδοθεί ολοκληρωμένο το έργο της ανάπλασης της πλατείας στο τέλος του Ιανουαρίου 2020.  (Η κυκλοφορία στην οδό Σικελιανού θα αποκατασταθεί νωρίτερα από την προαναφερθείσα ημερομηνία)

   Παρακαλούνται, λοιπόν, οι διερχόμενοι συμπολίτες κι επισκέπτες οδηγοί και οι περίοικοι της περιοχής, να σεβαστούν τις ειδικές  σημάνσεις και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν, πρωτίστως για την ασφάλεια τους αλλά και για την επιτυχή ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.  

φωτό αρχείου

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Η κρυφή παραλία του νότου με την άγρια ομορφιά που κόβει την ανάσα

Στο νότιο τμήμα του Ρεθύμνου, μεταξύ της παραλίας του Πλακιά και εκείνης της Πρέβελης, συναντάται το …

Ρέθυμνο – Στην παραλία Πρέβελη το φοινικόδασος «αγκαλιάζει» το νότιο Κρητικό πέλαγος!

Η περιοχή του Πρέβελη στο νότο του Νομού Ρεθύμνου, αποτελεί  δικαιολογημένα έναν από τους πιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize