Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ολόκληρη η οικογένεια Ρακιντζή φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Η όμορφη Ειρήνη, το νεότερο μέλος της οικογένειας του Σταύρου Ρακιντζή και της Αιμιλίας Μιχελιδάκη, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών και του αδελφού της, είναι πλέον φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η Ειρήνη Ρακιντζή πέτυχε αυτό ακριβώς που ήθελε, αυτό για το οποίο αγωνίστηκε σκληρά, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που επίσης φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Έτσι, από τον Σεπτέμβρη που η Ειρήνη, θα είναι νέα φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας, θα τη συνοδεύσουν ο αδελφός της Κωστής, που είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, η μαμά της Αιμιλία που είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Κοινωνιολογία και ο μπαμπάς της Σταύρος που είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης!

Είναι βέβαιο, ότι οι περισσότεροι στο Ρέθυμνο γνωρίζουν το Σταύρο με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα και την Αιμιλία από την εργασία της στο δήμο Ρεθύμνου και λίγοι ξέρουν, ότι συνεχίζουν με πείσμα τις σπουδές τους, παράδειγμα που όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν και τα παιδιά τους.

Άξιοι γονείς, άξια παιδιά! Καλές σπουδές σε όλους σας!

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.