Ρέθυμνο – Όλοι στους δρόμους για τον πιο “όμορφο Μαραθώνιο”!

Ενδεχομένως πολλοί από εσάς να έχετε παραξενευτεί, αν από χθες, Δευτέρα, συναντήσατε στους δρόμους του Ρεθύμνου άτομα να περπατούν, να τρέχουν, να κάνουν ποδήλατο ή πατίνι, έχοντας κολλημένο πάνω τους το ειδικό αυτοκόλλητο!

Πρόκειται για ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες, άπαντες κοινωνοί ενός ιδιαίτερου εγχειρήματος που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση όλων μας: το Run for Autism-Rethymno.

Έναν εικονικός, διαδικτυακός μαραθώνιος που συνδιοργανώνει η Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Ρεθύμνου και ο οποίος θα διαρκέσει ως την Κυριακή 25.04.2021.

Ένας αγώνας ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, με  αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό» στις 2 Απριλίου.

May be a cartoon of one or more people, people standing, outdoors and text

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να είσαι… υπεραθλητής για να συμμετάσχεις στο εγχείρημα. Αρκεί η καλή σου πρόθεση και μερικά χιλιόμετρα στους δρόμους της πόλης!

Καλή ώρα, περπατώντας:

May be an image of 1 person, standing and outdoors

Ή και τρέχοντας:

Κατά πώς βολεύει τον καθένα!

May be an image of 2 people, people standing and outdoors

Σημασία έχει η συμμετοχή και εφόσον θες να μπεις στον κύκλο των Ρεθυμνιωτών που δηλώνουν «παρόντες», μπορείς να προμηθευτείς το ειδικό αυτοκόλλητο από το Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ (Αλβέρτου Σβάιτσερ 12), ενώ καλό θα ήταν να βοηθήσετε στη μετάδοση του μηνύματος προσθέτοντας στις αναρτήσεις σας το απαραίτητο tag στο Run for Autism – Rethymno!

May be an image of 3 people and outdoors

Η διοργάνωση αυτή ξεκινά πρώτη φορά στο Ρέθυμνο με στόχο να γίνεται κάθε χρόνο και εκτός πανδημίας ώστε να μετεξελιχθεί σε ένα αγώνα που να συμμετέχει όλο το Ρέθυμνο και εντάσσεται στην πανελλήνια αθλητική δράση raceforautism.gr.

May be an image of one or more people, people standing and outdoors

May be an image of 12 people, people standing and outdoors

May be an image of one or more people, people standing and road

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize