Ρέθυμνο – Όλγα Γεροβασίλη από Ανώγεια – Η ΝΔ έχει χάσει την ατζέντα της στην οικονομία και παίζει με τα ζητήματα ασφαλείας”

Βολές κατά της ΝΔ και εν γένει της αντιπολίτευσης επέριψε η υπουργός προστασίας του πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, στο περιθώριο των εγκαινίων του πυροσβεστικού κλιμακίου στα Ανώγεια.

Ανέφερε ότι η ΝΔ λόγω έλλειψης ατζέντας στα θέματα οικονομίας, στρέφει την πολιτική συζήτηση σε ζητήματα ασφαλείας.

Η υπουργός, συνέστησε στο πολιτικό σύστημα, να χειρίζεται τα ζητήματα ασφαλείας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ και του συνόλου της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε από τα Ανώγεια Ρεθύμνου η υπουργός προστασίας του πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι η έλλειψη ατζέντας στον πολιτικό διάλογο, την οδήγησε στο να καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης σε ζητήματα ασφαλείας για τα οποία θα έπρεπε να επικρατεί σύμπνοια στο πολιτικό σύστημα.

Η Όλγα Γεροβασίλη, υπογράμμισε ότι διαχρονικά έχουν πληγεί τα σώματα ασφαλείας και δη η αστυνομία και η πυροσβεστική, από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ τώρα αναρρώνουν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά με σκληρή προσπάθεια.

Η υπουργός, πρότεινε στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να εγκύψει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα ζητήματα ασφαλείας και όχι να γίνεται εκμετάλλευση αυτής της ατζέντας, επειδή πια τα οικονομικά ζητήματα, μετά την έξοδο από τα μνημόνια και την εξισορρόπηση της οικονομίας, τώρα αρχίζει και να επιστρέφει η χώρα στην ανάπτυξη.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ματαίωση της συναυλίας αλληλεγγύης για τη στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων

Σεβόμενοι το πολύτιμο δώρο του Θεού στον άνθρωπο που είναι η υγεία και υπακούοντας στα …

Ρέθυμνο – Οι σύγχρονοι “Δεκαπεντάρηδες” ή “Καλυβιώτες” της Παναγιάς Χαρακιανής – Παραμένουν σε καλύβες τον Δεκαπενταύγουστο

Ένα χριστιανικό έθιμο που χάνεται στα βάθη των αιώνων συντελείται στην Παναγιά την Χαρακιανή. Οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize