Ρέθυμνο – Οι ταμπέλες της ντροπής στα νότια όρια του νομού με τα Σφακιά

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τις ταμπέλες που υποδεικνύουν την είσοδο στον Νομό Ρεθύμνης, στην επαρχιακή οδό Ροδάκινου – Σφακίων. Παρά του ότι έχει φωτογραφηθεί πολλάκις και έχει σχολιαστεί αμέτρητες φορές τα τελευταία δέκα χρόνια, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει για αντικατάσταση τους.

Οι ταμπέλες, πυροβολημένες από παντού, υποδέχονται τους περαστικούς στο Ρέθυμνο, ακριβώς στα όρια των δήμων Αγίου Βασιλείου και Σφακίων.

Η μία είναι εντελώς γκρεμισμένη στην γη και η άλλη έχει γυρίσει στην μια πλευρά, όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν πριν δύο ημέρες.

Αναρωτιόμαστε πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να αντικατασταθούν. Ουσιαστικά, δεν ισχύει ούτε η λέξη νομός, αφού πια μιλάμε για Περιφερειακές Ενότητες. Το χειρότερο είναι, ότι πρόκειται για ένα πολυσύχναστο δρόμο με χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο να βλέπουν αυτή την ντροπή. Διότι περί ντροπής πρόκειται και επιτέλους ας αντικατασταθούν αυτές οι πινακίδες με καινούργιες, σύγχρονες και δεν θα πείραζε να ήταν και σε δύο γλώσσες, ώστε να καταλαβαίνουν οι τουρίστες πως πέρασαν από τα Χανιά στο Ρέθυμνο.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Προβλήματα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς – Λήψη αποφάσεων

Καλούνται οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων μαθητών του Δήμου Ρεθύμνης, την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, …

Ρέθυμνο – Αντίστροφη μέτρηση για το Trimore multisports tour Rethymno isoman!

Αντίστροφη μέτρηση για το TRIMORE Multisports TOUR Rethymno | ISOMAN στις 25-27 Σεπτεμβρίου-Με την συνδιοργάνωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize