Ρέθυμνο – Οι συνταξιούχοι ΙΚΑ γιόρτασαν την Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας πραγματοποιήθηκε στις 5/10/2019 με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ με τη συμμετοχή και  του  Σωματείου συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

 

Τα μέλη των σωματείων μας επισκέφθηκαν το πρωί την Ιερά μονή Αρκαδίου, όπου τελέστηκε  θεία λειτουργία με αρτοκλασίες  υπέρ υγείας των συνταξιούχων και όλων των ηλικιωμένων.

 

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελεύθερνας, ένα μουσείο-κόσμημα που κάνει υπερήφανους όλους μας,  αφού  τα ευρήματα  και   οι θησαυροί του  δείχνουν  τον πολιτισμό, την κουλτούρα και πόσο είχαν προχωρήσει  οι  πρόγονοι μας  στις τέχνες και τον πολιτισμό.

 

Η εκδήλωση τελείωσε με γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ  αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης  και ιδιαίτερα:

 

  • Την Αντιπεριφερειάρχη  Ρεθύμνου  κ. Μαίρη Λιονή και το   ΚΤΕΛ Ρεθύμνου για τη δωρεάν διάθεση  δύο λεωφορείων  για τη μετακίνηση των μελών μας και βέβαια τους οδηγούς των λεωφορείων για την άριστη συνεργασία.
  • Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ρεθύμνου για την προβολή της εκδήλωσης και την ενημέρωση των συναδέλφων μας ώστε να έχει επιτυχία και μαζικότητα η δράση μας αυτή.

Δείτε επίσης!

Τα παράνομα εκκαθαριστικά εκθέτουν την ΑΑΔΕ

Πλημμυρίδα ενδικοφανών προσφυγών κατακλύζει τις εφορίες από συνταξιούχους που βάλλουν κατά των εκκαθαριστικών πληρωμής φόρου, …

Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου – Επισκέφτηκαν το Γηροκομείο και ευχήθηκαν για το νέο έτος

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου επισκέφτηκε την Παρασκευή 07-02-2020 το Γηροκομείο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize