Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Οι “μετασεισμοί” Γιώργου Μαρινάκη, Ραχήλ Μακρή και Παντελή Γιαννουλάκη για το επίμαχο ημερολόγιο-λεύκωμα

Ένα σχολικό ημερολόγιο στάθηκε η αφορμή για μια άνευ προηγουμένου διένεξη, ανάμεσα στην πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, την δημοτική αρχή του Ρεθύμνου και εκπαιδευτικό του 3ου δημοτικού της πόλης.

Το κλίμα δυναμίτισε η Ραχήλ Μακρή που εμμένει στους χαρακτηρισμούς της με παρέμβασή της στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη, στο ράδιο 9,84.

Σε κάθε περίπτωση, το ημερολόγιο εμπεριέχει γενικότερα σκηνές και μνημεία από την καθημερινότητα του Ρεθύμνου και της Κρήτης μιας άλλης εποχής, με την πρώην πολιτικό να κρίνει μόνο επί… του εξωφύλλου.

Φουντώνει η διαμάχη της πρώην βουλευτού των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή με το δήμο Ρεθύμνου και το 3ο δημοτικό της πόλης με αφορμή το ημερολόγιο-λεύκωμα που εξέδωσε το σχολείο και που απεικονίζει στιγμές και μνημεία από το παρελθόν του Ρεθύμνου και της Κρήτης.

Η πρώην πολιτικός παρενέβη στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη, στο ράδιο 9,84, εμμένοντας στη στάση της και επιρρίπτοντας βολές κατά όσων καταφέρθηκαν εναντίον της.

Η Ραχήλ Μακρή θεωρεί ως λάθος το να απεικονίζονται στιγμές της καθημερινότητας του αλλοτινού Ρεθύμνου υπό τον οθωμανικό ζυγό, ως κάτι που περνά μηνύματα που δε θα έπρεπε στα παιδιά.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, χαρακτήρισε ως άστοχη την επίθεσή της και λάθος την εμμονή της, με την ίδια να δηλώνει, ότι τού επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς.

Ο εκπαιδευτικός του 3ου δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου, Παντελής Γιαννουλάκης, τονίζει ότι το ημερολόγιο περιέχει γενικότερες απεικονίσεις από το Ρέθυμνο και την Κρήτη, μέχρι και το ιστορικό Αρκάδι, κάτι που δεν γνωρίζει η Ραχήλ Μακρή, η οποία έχει κρίνει μοναχά το εξώφυλλο, με τον ίδιο να μην κατανοεί που έγκειται ο ραγιαδισμός στο ημερολόγιο-λεύκωμα του σχολείου.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κοινωνικό φροντιστήριο στο 3ο Γυμνάσιο

Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου η ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Α’ και Β’ λυκείου του δήμου …

Ρέθυμνο – Σημαντική ενημέρωση στους πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνει στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize