Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Οι πολύτεκνες οικογένειες «αντίδοτο» στο δημογραφικό πρόβλημα

«Γιορτή Πολύτεκνης Οικογένειας 2019»

Ο Σύλλογος Πολύτεκνων Οικογενειών Νομού Ρεθύμνης, αναγνωρισμένο από την Α.Σ.Π.Ε πολυτεκνικό σωματείο, συνεχίζει την ενεργό δράση του για την υποστήριξη  των πολυτέκνων, την προαγωγή της αξίας της οικογένειας και την ενίσχυση των μελών του.

Ενημερώνει τα μέλη του, αλλά και τους Ρεθεμνιώτες ότι την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου, την καθιερωμένη ετήσια γιορτή της Πολύτεκνης Οικογένειας, προς τιμήν των Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους, προστατών της Πολύτεκνης Οικογένειας.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να παραστούν στον εκκλησιασμό.

Επίσης, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου καλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση με θέμα «Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στις 19.00 το βράδυ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, υπό την παρουσία αρχών και φορέων του τόπου μας.

Με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο, στην εκδήλωση του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019, θα βραβευθούν οι νέες πολύτεκνες οικογένειες – μέλη του Συλλόγου, που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα εντός του έτους 2019.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Όαση χαράς και παιχνιδιού στην Καλλιθέα – Σημείο αναφοράς και συνάντησης για μικρούς και μεγάλους

Η πλατεία στον Αγ. Γεώργιο στην Καλλιθέα του Ρεθύμνου μπορεί να άργησε, αλλά μας αποζημιώνει. …

Ρέθυμνο – Διακοπή νερού στα Μισίρια

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΡ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΟΔΟΣ ΙΟΝΙΑΣ – ΜΙΣΙΡΙΑ, 21/09/2020 και ώρα 12:15, ΑΙΤΙΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize