Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Οι πλημμύρες της ντροπής

Μπορεί τα έντονα καιρικά φαινόμενα που βίωσε το Ρέθυμνο με την κακοκαιρία «Βικτώρια» να πέρασαν, όμως επανήλθαν στην επιφάνεια προβλήματα που συναντάμε συχνά σε έντονες βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Ατόμων με Αυτισμό υπήρξαν δρόμοι στην περιοχή του Πλατανιά που δεν ήταν καν προσβάσιμοι, ούτε από αυτοκίνητο, αλλά ούτε και από πεζούς για τρεις μέρες, λόγω πλημμύρας.
Στις φωτογραφίες που έστειλε ο Σύλλογος, είναι εμφανή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία των οδηγών και των πεζών.
Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάθε έντονη βροχόπτωση στο Ρέθυμνο και δυστυχώς με την κλιματική αλλαγή, τα έντονα καιρικά φαινόμενα παρουσιάζονται πλέον αρκετά συχνά στην περιοχή μας.

Όταν οι αρμόδιες αρχές αμελούν, αδιαφορούν ή σηκώνουν τα χέρια ψηλά σε τέτοια ζητήματα, τότε απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που κατευθύνονται εκεί, καλό είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και όσο για τους μόνιμους κάτοικους της περιοχής, θα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι τους έως το πέρας της κακοκαιρίας.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση στον Λατζιμά

Στο σημείο επικράτησε για λίγο κυκλοφοριακή αναστάτωση ενώ κλιμάκιο της τροχαίας που έσπευσε ρύθμισε την …

Ρέθυμνο – Διακοπή νερού στον Άγιο Δημήτριο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΟΥ, 10/08/2020 και ώρα 9:10, ΑΙΤΙΑ ΒΛΑΒΗΣ : ΔΙΑΡΡΟΉ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize