Ρέθυμνο – Οι Μαργαρίτες φιλοξένησαν το 34ο αναπτυξιακό συνέδριο Μυλοποταμιτών

Στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου φιλοξενήθηκε το 34ο αναπτυξιακό συνέδριο Μυλοποταμιτών με στόχο να παρουσιαστούν οι ιδέες και ο προγραμματισμός, μέσα από τον διάλογο των πολιτών με την αυτοδιοίκηση και την κυβέρνηση, για την επιτυχή χάραξη αναπτυξιακής πορείας, σε μια από τις περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Έχοντας επίγνωση των ιδιαίτερων προβλημάτων της περιοχής, όπως και των δυναμικών προοπτικών, θα προκύψει ψήφισμα που θα διαβιβαστεί στο κεντρικό κράτος.

Στο χωριό των κεραμοποιών του Ρεθύμνου, στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε το 34ο αναπτυξιακό συνέδριο Μυλοποταμιτών με αφιέρωμα στον Ερωτόκριτο του Βιτσέντζου Κορνάρου και με ένα διάλογο των αυτοδιοικητικών της Κρήτης για το καλό του τόπου με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ανάμεσα στους ομιλητές.

Ο υφυπουργός μεταφορών και βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, τόνισε τη σημασία της σύμπραξης της αυτοδιοίκησης με την κυβέρνηση, ιδίως στην κατεύθυνση της απασχόλησης των νέων στην ύπαιθρο για να συγκρατηθεί ο πληθυσμός της.

Ο τέως υπουργός υγείας  και βουλευτής Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, υπογράμμισε τις προοπτικές ανάπτυξης μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τον καθοριστικό ρόλο του χρηματοδοτικού προγράμματος ΦιλόΔημος που ενισχύει καθοριστικά την αυτοδιοίκηση σε μεγαλόπνοα έργα.

Οι διοργανωτές φρόντισαν και φέτος να βραβεύσουν τα καθαρότερα χωριά του Μυλοποτάμου, όπως τα ανέδειξε η κριτική επιτροπή. Το πρώτο βραβείο απέσπασαν οι Μαργαρίτες, η Αγιά το δεύτερο και ο Άγιος Μάμας το τρίτο.

cretedoc.gr

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Επίσκεψη εκπροσώπου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στα Ανώγεια

Το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2020 επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη η Δρ. …

Ρέθυμνο – Νέος μόνιμος γενικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής

Στο Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης διορίστηκε ένας μόνιμος, ειδικευμένος ιατρός ειδικότητας Γενικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize