Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Οι εθελοντές του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019!

Η εθελοντική ομάδα του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist» δίπλα στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου που ξεκινά στο Ρέθυμνο στις 12 Οκτώβρη

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετέχουν 40 χώρες από όλο τον κόσμο, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και η πόλη επιδιώκει να συνεισφέρει με κάθε τρόπο, προκειμένου να στηρίξει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που φιλοξένησε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια . Το CRETA KINGS ASSIST είναι το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ομάδας Μπάσκετ του Ρεθύμνου, που στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές και τα παιδιά του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοργάνωσης, βοηθώντας απο διάφορα πόστα τις ανάγκες του Μουντιάλ. Ήδη η πρώτη συνάντηση έγινε στην πόλη και η προθυμία από την πλευρά τους είναι μεγάλη.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές μπορούν να στείλουν e-mail στο [email protected]com αλλά και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο 28310-40140, (κος Γιάννης Ντακάκης.

Γερανοί – κλάρκ – μετακομίσεις – μεταφορές Παντελής Βροντάκης: Η εγγυημένη λύση στις απαιτήσεις για μεταφορές και ανυψώσεις. Υπερήφανος χορηγός του SOCCA World Cup 2019.

Πυρετώδεις οι διεργασίες στην εγκατάσταση!
H πρότυπη εγκατάσταση με το γήπεδο χωρητικότητας 4.000 ατόμων θα είναι έτοιμh τις επόμενες ημέρες στην παραλία του Ρεθύμνου, στο ύψος της πλατείας Αγνώστου Στρατιώτη, με τις ομάδες εργασίας να εργάζονται νύχτα και μέρα, προκειμένου να παραδώσουν στην ώρα τους το έργο. Ήδη πάντως το έργο συγκεντρώνει τα βλέμματα των κατοίκων και των τoυριστών που βρίσκονται στο Ρέθυμνο και όλοι ανυπομονούν να επισκεφτούν το γήπεδο-στολίδι.

Η Ελληνική ομάδα φορά εμφανίσεις UMBRO, χορηγούμενες και αποκλειστικά σχεδιασμένες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου.

Με περισσότερα από 325 έτη καινοτομίας και πάθους, η Husqvarna προσφέρει προϊόντα για το δάσος, το πάρκο και τον κήπο στους επαγγελματίες και στηρίζει με τη σημαντική χορηγία της το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς