Ρέθυμνο – Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ για ανάρτηση ιστοσελίδας – “Εκβιαστές και μιζαδόροι στο Ρέθυμνο”

Κατόπιν κακόβουλης συκοφαντικής ανάρτησης, σε ιστοσελίδα στις  05 Απριλίου 2019, η οποία αναφέρεται στον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΡ κ.Βασίλη Θεοδωράκη, όπως και στον Γενικό Διευθυντή ΔΕΥΑΡ  κ.Γεώργιο Παπαδάκη, έχουμε να παραθέσουμε τα ακόλουθα:

Καταδικάζουμε την ανώνυμη συκοφαντία και δυσφήμιση κατά του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή της Επιχείρησης, η οποία επιχειρείται από το δημοσίευμα αυτό και κατ’ επέκταση κατά της ίδιας της Επιχείρησης.
To συγκεκριμένο άρθρο, αντιτίθεται με τον ηθικό κώδικα της δημοσιογραφίας, ο οποίος απαιτεί κοινωνική ευθύνη, επαγγελματική ακεραιότητα, σεβασμό στην ιδιωτική ζωή και αξιοπρέπεια του ανθρώπου, σεβασμό του δημόσιου συμφέροντος και δυνατότητα του κοινού να έχει πρόσβαση στην αλήθεια, καθώς είναι ανώνυμο, κακόβουλο, συκοφαντικό και ανακριβές!
Περιμένουμε άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα, και άσκηση διώξεων κατά παντός υπευθύνου με στόχο να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση και να φανεί η αλήθεια.

Οι Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στον τομέα της ύδρευσης, της αποχέτευσης και της επεξεργασίας λυμάτων εδώ και 35 χρόνια, τάσσονται πάντα υπέρ της αλήθειας και της καθαρότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος και της εξυπηρέτησης του Δημότη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Πρόεδρος            Λουκία Σιβαροπούλου
Ο Αντιπρόεδρος      Χρήστος Καραγιάννης
Ο Γεν.Γραμματέας   Παύλος Τσακμάκας
Τα Μέλη                  Κωσταντίνος Βαρβαντάκης
Νικόλαος Σφακιανάκης

φωτό αρχείου

Το εν λόγω δημοσίευμα:

todaypress.gr

Εκβιαστές και μιζαδόροι στο Ρέθυμνο

 

Βρώμικο παιχνίδι σε βάρος των επιχειρηματιών του Ρεθύμνου παίζει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης της περιοχής, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο Βασίλη Θεοδωράκη, ο οποίος τοποθετήθηκε σε αυτή την νευραλγική θέση από τον δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη, τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουμε εδώ στο todaypress.gr από ξενοδόχους της περιοχής, ο κ. Θεοδωράκης αρνείται να κάνει ρυθμίσεις, εάν δεν του δώσουν φακελάκι, «το νόμιμο 10% που λέει η πιάτσα», είπε χαρακτηριστικά σε άνθρωπο ο όποιος πήγε να κάνει ρύθμιση για χρέη παλαιών ετών.

Όπως καταγγέλλει στην ιστοσελίδα μας, τα ερωτήματα είναι πολλά.

Δικαιούνται βάσει νόμου να προβούν σε ρυθμίσεις οι εταιρείες ύδρευσης του εκάστοτε Δήμου;

Γνωρίζει ο δήμαρχος ό,τι ο πρόεδρος κάνει ρυθμίσεις μόνο σε ψηφοφόρους του και κυνηγάει τους αντιπάλους, αφού πρώτα του ζητάει την μίζα για να κάνει τη ρύθμιση;

Ο διευθυντής της εταιρείας, κύριος Γεώργιος Παπαδάκης είναι διακοσμητικό στοιχείο και δεν εμφανίζεται ποτέ στο γραφείο του και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τίποτα; Ή είναι και αυτός μέσα στο κόλπο;

Οι εισαγγελείς της Κρήτης ακούνε; Θα γίνει κάποια έρευνα;

Η δημοσιογραφική ομάδα του todaypress.gr πάντως έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάθος και θα έχει αποτελέσματα σύντομα για τη διαχείριση, τα έργα και τις ημέρες του κυρίου Θεοδωράκη στην ΔΕΥΑΡ.

Ο δήμαρχος οφείλει να απαντήσει αν γνωρίζει για όλα αυτά που συμβαίνουν και οι αρμόδιες αρχές να εξετάσουν εάν ισχύουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς