Ρέθυμνο – Οδηγίες για τους προσκυνητές της Ιεράς Μονής Παναγίας Μυριοκεφάλων

Με την ευκαιρία εορτασμού της Παναγίας Ἀντιφωνητρίας Μυριοκεφάλων, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δ.Ρ  σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου,  παρακαλούν τους προσκυνητές, ν’ ακολουθήσουν,   κατά το καθιερωμένο προσκύνημα τους στην Παναγία των Μυριοκεφάλων, τις εξής απλές οδηγίες:

  • Να σεβαστούν τις οδηγίες της Αστυνομίας και της Τροχαίας, όργανα των οποίων θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διαδρομή για να συντονίζουν την προσέλευση των πιστών.
  • Να συμβουλεύονται διαρκώς τις πινακίδες σήμανσης.
  • Οι οδηγοί, να τηρήσουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ιδιαίτερη προσοχή στην μονοδρόμηση της κίνησης από Μυριοκέφαλα προς Αρολίθι.
  • Οι πεζοί να κάνουν χρήση φακού κατά την μετακίνηση τους μετά τη δύση του ήλιου  και να επιλέγουν την αριστερή πλευρά του δρόμου για περπάτημα.

 

Ελπίζουμε, με τη συνδρομή και τη συνεργασία όλων των επισκεπτών της Ιεράς Μονής ότι θα αποφευχθούν ατυχήματα και ταλαιπωρία και ότι θα τιμήσουμε όλοι μαζί τη Χάρη Της με ασφάλεια και κατάνυξη.

Χρόνια Πολλά σε όλους και του χρόνου με Υγεία!

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 28 εκατομμύρια ευρώ από το νέο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” ως πρώτα κονδύλια για τις ανάγκες της αυτοδιοίκησης

Υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης, αγροτική οδοποιία, επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας αλλά και το κτίριο της …

Ρέθυμνο – Θεματικό πάρκο και υπόγειο πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης;

Μια φιλόδοξη πρόταση προετοιμάζει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνου η οποία αφορά στην αλλαγή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize