Ρέθυμνο – ΟΑΚ και πανεπιστήμιο Κρήτης συζήτησαν για τις δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας

Συνάντηση με τον Αντιπρύτανη Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή Κωνσταντίνο Σπανουδάκη πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, εκπρόσωποι του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.).

Συγκεκριμένα στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρύτανης Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο κος Ευάγγελος Μαμαγκάκης, Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών & Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), ο κος Θεόδωρος Νίνος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.) για θέματα του Νομού Ρεθύμνου, ο κος Σπύρος Καλησπεράκης, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΔΚ) και ο κος Ιωάννης Σουφαλιδάκης, Νομικός Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.)

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Το ευχαριστώ για την κατάσβεση της φωτιάς και τη διάσωση του δάσους στον Άγιο Ιωάννη του δήμου Αγίου Βασιλείου

Για άλλη μια φορά αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που συμμετείχαν στη κατάσβεση πυρκαγιάς …

Ρέθυμνο – Μικροί και μεγάλοι στον εθελοντισμό στο ΚΗΦΗ Μυλοποτάμου στο Πέραμα!

Συνεργασία και αποστολή από Οργανισμό Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου “Ο Αυλοπόταμος” …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize