Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ο Νίκος Καλλιτσουνάκης είναι ο γενικός γραμματέας του δήμου Αγίου Βασιλείου

Τον Νίκο Καλλιτσουνάκη όρισε γενικό γραμματέα του δήμου Αγίου Βασιλείου ο δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης. Ο κ. Καλλιτσουνάκης, με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφήνει πίσω του για λίγο την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, σε μία νέα θέση.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κ. Ταταρακη με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας:

«Αν και πολλοί λένε ότι η ζωή είναι γεμάτη κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν, εγώ πιστεύω ότι οι κύκλοι, στην πραγματική ζωή, δύσκολα κλείνουν…

Μετά από 3 και πλέον δεκαετίες υπηρεσίας στο Δημόσιο, ήρθε η στιγμή να απενεργοποιηθεί (δεν ξέρω για πόσο) η δημοσιοϋπαλληλική μου ιδιότητα και να εισέλθω και πάλι, μετά από αρκετά χρόνια,   στον κύκλο της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας, από θέση ευθύνης.

Ο Δήμαρχος Δήμου Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης με όρισε στον Δήμο ως Γενικό Γραμματέα.  Αυτή η επιλογή του Δημάρχου αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή καθώς αναγνωρίζει στο πρόσωπό μου έναν ικανό συνεργάτη και ταυτόχρονα  δείχνει τη θέλησή του να διατηρήσει την αποτελεσματική συνεργασία των αιρετών μελών του φορέα και των υπηρεσιακών στελεχών  και να επιταχύνει  την εφαρμογή ενός σύγχρονου μοντέλου διοίκησης.

Η επιδίωξή μου είναι να  προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της επιλογής του, καταβάλλοντας την εμπειρία μου, τις δυνάμεις και την θέληση μου να εργαστώ εντατικά και με συνέπεια για τη βελτίωση της θέσης του Δήμου, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας που εκπροσωπούμε

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο Δικαστικό Τμήμα της Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου, στο οποίο υπηρέτησα τα τελευταία 7 χρόνια ως υπάλληλος και ως προϊστάμενος».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize