Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ο Μανούσος Κλάδος είναι πάντα ξεκάθαρος…

Ναι μας αιφνιδίασε όλους. Την επιλογή του αυτή δεν την περιμέναμε γιατί ζούσαμε σε καθημερινή βάση – ακόμα και την Τετάρτη το πρωί – τον αγώνα που έδινε για τον δήμο Μυλοποτάμου σε όλα τα επίπεδα και ειδικά για την παιδεία και τον πολιτισμό, όπου αφήνει έργο, το οποίο δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο δήμο, τουλάχιστον στην Κρήτη.

Και επίσης, ναι, εμείς πιστεύουμε πως δεν έχει σχέση η παραίτηση του με το προεκλογικό παρασκήνιο που φαίνεται να εξελίσσεται στον Μυλοπόταμο.

Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς γιατί ο Μανούσος Κλάδος είναι άνθρωπος που στέκεται στο προσκήνιο σταθερός, ευθύς, καθαρός και πάντα έτοιμος να πράξει κατά συνείδηση και όχι κατά το συμφέρον του. Ναι δεν είναι προεκλογικό τερτίπι. Διότι ο συνεργάτης μας ουδέποτε είχε σχέση με σκοτεινά παρασκήνια! «Εκεί κινούνται τα φίδια και οι ποντικοί» έλεγε πάντα και απείχε επιδεικτικά!

Η μόνη σχέση του με τα παρασκήνια ήταν αυτή που δείχνει η φωτογραφία: τα παρασκήνια του θεάτρου! Η αγωνία για το πώς παίζουν οι ηθοποιοί του δημοτικού θεάτρου ή της θεατρικής ομάδας Γαράζου ή τα Budalia στις Μαργαρίτες ή όλες εκείνες οι δημιουργικές ομάδες που στήριζε με πάθος όλα αυτά τα χρόνια για να αλλάξουν την εικόνα και τις λογικές μιας πολύπαθης περιοχής.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς