Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ο Μάνος Κόνσολας παρέλαβε από τον Γιώργο Μαρινάκη το κτίριο για τη Σχολή Ξεναγών

Από τα χέρια του δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη παρέλαβε ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας το κλειδί του πρώην δημαρχείου Νικηφόρου Φωκά προκειμένου στο συγκεκριμένο κτήριο να λειτουργήσει από φέτος η Σχολή Ξεναγών.

Ο κ. Κόνσολας αφού υπογράμμισε πως την ιδέα για η Σχολή Ξεναγών στο Ρέθυμνο είχε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ότι το υπουργείο υποδέχθηκε με θέρμη την παραχώρηση του κτηρίου από το δήμο Ρεθύμνου, τόνισε ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θ’ ακολουθήσει η ανωτατοποίηση της σχολής.

Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί και πριν μεταβεί στη Γωνιά Ρεθύμνου, όπου βρίσκεται το κτήριο που θα λειτουργήσει η Σχολή Ξεναγών, ο υφυπουργός Τουρισμού πραγματοποίησε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς του Ρεθύμνου συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις για την τουριστική εκπαίδευση και την Σχολή Ξεναγών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κόνσολας συνοδευόμενος από τον κ. Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν και για τον εκκλησιαστικό τουρισμό.

Στη συνέχεια ακολουθήσε συνάντηση στο δημαρχείο όπου παρόντες ήταν η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέπη Μπιρλιρακη, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Σπανουδάκης και Δημήτρης Λελεδακης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανώλης Φουρφουλακης.

Επίσης συνάντηση πραγματοποίησε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου, στον κήπο του ξενοδοχείου Αχίλλειον.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πολυάριθμες θέσεις εργασίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ έως και 2 χρόνια στον ΟΚΑΝΑ

13 ανακοινώσεις-προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου [έως και 2 έτη], …

Ρέθυμνο – Ένα έργο τέχνης από… χάπια και αφιερωμένο στη δημόσια υγεία

Nikos Varakis  Έργα Ελένης Ιωαννίδου με ληγμένα χάπια χάπια & κάψουλες. Ενημερώστε, κοινοποιήστε, σώστε ζωές! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize