Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ο Γιώργος Γιακουμάκης για την εκλογή του Αρχιεπισκόπου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, κ. Γεώργιος Γιακουμάκης, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την εκλογή του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου στη θέση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, απέστειλε προς Αυτόν την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

 

«Σεβασμιότατε, 

            Το χαρμόσυνο άγγελμα της Απόφασης της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με την οποία, επάξια, εκλέγεστε στη θέση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, έγινε δεκτό με χαρά και ενθουσιασμό από την επιχειρηματική κοινότητα και, γενικότερα, την κοινωνία του Ρεθύμνου. 

 

Γνωρίζοντας, την πολύχρονη, απόλυτα επιτυχή, διακονία σας στη θέση του Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, αλλά και, γενικότερα, το έργο που μέχρι σήμερα έχετε επιτελέσει, την άοκνη παρουσία και δράση σας στις θέσεις που, πριν από αυτήν, κληθήκατε να υπηρετήσετε, την αγάπη για το ποίμνιο και τον κλήρο της Κρήτης, τον πλούτο των γνώσεων, το μεγαλείο της ψυχής, την εμπειρία στα εκκλησιαστικά θέματα, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι και στη νέα σας αρχιερατική θητεία, ως επικεφαλής της Εκκλησίας της Κρήτης, θα έχετε μια, απόλυτα, επιτυχημένη διαδρομή.

 

Για την επάξια εκλογή σας, σας απευθύνουμε τα θερμότατά μας συγχαρητήριά, ευχόμαστε ο Θεός να σας ευλογεί, να σας δίνει δύναμη και υγεία για να ανταπεξέρθετε με επιτυχία και στο δύσκολο, αλλά σημαντικό έργο που καλείστε να επιτελέσετε, ως Αρχιεπίσκοπος Κρήτης».-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.