Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ο Γιάννης Πετράκης νέος πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, προκειμένου να προβεί στην ανασύνθεση του και στην εκλογή νέου Προέδρου.

Αρχικά τα μέλη του Δ.Σ διατύπωσαν τη βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο χαμό του Προέδρου τους, Στέλιου Χ. Κιαγιαδάκη, που από την πρώτη εκλογή του στις 28-2-1990 στην ηγεσία του Ομίλου μέχρι και τον θάνατό του στις 3-4-2020, υπήρξε για όλους πρότυπο δημιουργικότητας και προσφοράς με διαρκείς αγώνες και επιτυχίες στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και όχι μόνο!

Τα μέλη του Δ.Σ θα συνεδριάσουν εκ νέου ώστε να αποφασίσουν τους τρόπους που θα αποδίδουν τιμές στην μνήμη του.

Νέος Πρόεδρος του Ομίλου εξελέγη ομόφωνα ο Γιάννης Πετράκης.

Μετά την ανασύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου η σύνθεσή του έχει ως εξής: Πρόεδρος : Πετράκης Ιωάννης Γενικός Διευθυντής: Ζαμπετάκης Κωνσταντίνος Α ́Αντιπρόεδρος: Κατικάκης Αντώνιος Β ́Αντιπρόεδρος : Σηφάκης Γεώργιος Γενικός Γραμματέας: Μαρκετάκης Στυλιανός Ταμίας: Βροντάκη Διαμαντική Υπεύθυνος Υλικού: Μαθιουλάκης Νικόδημος – Νεκτάριος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Θεατρικής Ομάδας: Καλλέργης Κωνσταντίνος – Ιωάννης. Ειδικοί Συνεργάτες Παπαδάκη Ελένη: Ειδικός Γραμματέας Κυριακάκης Γεώργιος: Συντηρητής Υλικού.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Με 65 βαλίτσες και χειραποσκευές! “Είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας θα μείνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα γυρίσει το νησί μας”

Για πολυήμερες διακοπές στην Κρήτη και ακολούθως στη Μεσσηνία έφτασε στην Ελλάδα από την περασμένη …

Ρέθυμνο – Πρόστιμο και λουκέτο σε καφέ – μπαρ για συγχρωτισμό και σε υπάλληλο σουβλατζίδικου για έλλειψη μάσκας

“Σάρωσαν” το Ρέθυμνο τα κλιμάκια ελέγχου στη διάρκεια του Σαββατόβραδου Πρόστιμα και λουκέτα «έφεραν» οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize