Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ο δήμος απαντά για τον “Αγροτικό δρόμο στο κέντρο της πόλης”

«Με αφορμή το χθεσινό σας σχόλιο για την κατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Ερωφίλης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες που διαμένουν στη συγκεκριμένη οδό αλλά και σε παρακείμενες οδούς στην περιοχή Μασταμπά για τα εξής: 

Τις προσεχείς ημέρες ο Δήμος Ρεθύμνης θα υπογράψει συμπληρωματική σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Ρεθύμνης», τα οποία θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης δηλαδή εντός 10ημέρου αρκεί να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Προτεραιότητα θα δοθεί στην οδό Ερωφίλης η οποία ούτως ή άλλως είχε ενταχθεί στον προγραμματισμό του Δήμου και περιλαμβάνονταν στην συγκεκριμένη σύμβαση. Θ’ ακολουθήσουν βελτιωτικές παρεμβάσεις στις οδούς Αρετούσας, Ερωτόκριτου, Μικρασιατών και άλλων, βάσει των αναγκών που έχουν καταγραφεί.

Ευκαιρίας δοθείσης επισημαίνεται, πως ο Δήμος Ρεθύμνης, με σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών και, εν προκειμένω, στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται, ζητά την κατανόηση τους διότι η εκτέλεση τέτοιων έργων προϋποθέτει σειρά γραφειοκρατικών διαδικασιών (προκήρυξη διαγωνισμού, καταθέσεις προσφορών, ανάδειξη εργολάβου, αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίσεις από Ελεγκτικό Συνέδριο, κλπ), οι οποίες αναπόφευκτα δημιουργούν καθυστερήσεις που ενισχύονται και από τις επικρατούσες κάθε φορά καιρικές συνθήκες.

Για κάθε επιπλέον διευκρίνιση ή ενημέρωση, η Τεχνική Υπηρεσία του Δ.Ρ. είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων».

Το εν λόγω δημοσίευμα:

Πολύπαθος δρόμος η οδός Ερωφίλης στον Μασταμπά, πολύπαθοι και οι κάτοικοι σε αυτόν. Ο δρόμος θυμίζει αγροτικό δίκτυο, να μην σχολιάσουμε τι γίνεται ειδικά αυτές τις μέρες με τις έντονες βροχοπτώσεις. Λακούβες, τομές, λάσπες συνθέτουν το σκηνικό και για μία ακόμα φορά οι κάτοικοι αναρωτιούνται αν είναι πολίτες τρίτης κατηγορίας, ελπίζοντας κάποια στιγμή ο δήμος Ρεθύμνου να τους θυμηθεί. Μέχρι τότε θα ανέχονται την υπάρχουσα κατάσταση…

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Με 65 βαλίτσες και χειραποσκευές! “Είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας θα μείνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα γυρίσει το νησί μας”

Για πολυήμερες διακοπές στην Κρήτη και ακολούθως στη Μεσσηνία έφτασε στην Ελλάδα από την περασμένη …

Ρέθυμνο – Πρόστιμο και λουκέτο σε καφέ – μπαρ για συγχρωτισμό και σε υπάλληλο σουβλατζίδικου για έλλειψη μάσκας

“Σάρωσαν” το Ρέθυμνο τα κλιμάκια ελέγχου στη διάρκεια του Σαββατόβραδου Πρόστιμα και λουκέτα «έφεραν» οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize