Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ο δήμος Αγίου Βασιλείου στο μουσικό καφενείο – μεζεδοπωλείο «Φωλιά του Κούκου» της ΚοιΣΠΕ Ρεθύμνου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου στο μουσικό καφενείο – μεζεδοπωλείο «Φωλιά του Κούκου» της ΚοιΣΠΕ Ρεθύμνης

Με αφορμή τις ημέρες των εορτών που πλησιάζουν, ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, το Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδροι Κοινοτήτων και φίλοι βρέθηκαν στο μουσικό καφενείο – μεζεδοπωλείο «Φωλιά του Κούκου» το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.

Η «Φωλιά του Κούκου» είναι μέρος του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης «Αρωδαμός» (ΚοιΣΠΕ Ρεθύμνης)  και  δεν είναι απλώς ένα μεζεδοπωλείο, είναι μία θεραπευτική μονάδα, που δημιουργήθηκε για να εργαστούν άτομα που λαμβάνουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας  σε μία προσπάθεια κοινωνικοοικονομικής ενσωμάτωσης και αποστιγματισμού.

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, ο οποίος έχει αναπτύξει σειρά κοινωνικών δράσεων, έχει στηρίξει οικονομικά την νέα αυτή δομή και υποστηρίζει έμπρακτα το έργο της. Άλλωστε, και η διοργάνωση της συγκεκριμένη βραδιάς είχε σκοπό την ενίσχυση της μονάδας, ενώ η παρουσία του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων των Κοινοτήτων σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την πολιτική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ Ταταράκης συνεχάρη τον υπεύθυνο της δομής, Ψυχίατρο Αντώνη Χριστονάκη για αυτή την σπουδαία προσπάθεια που στοχεύει στην ενσωμάτωση των ατόμων με ψυχιατρική εμπειρία στην κοινωνία και την οικονομική τους αυτάρκεια αλλά και την δημιουργία αυτού του καλόγουστου χώρου με την άψογη εξυπηρέτηση και το εξαιρετικό φαγητό και τόνισε ότι αξίζει την στήριξη των Ρεθεμνιωτών. Ο κ. Χριστονάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και τους παριστάμενούς για τη έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη τους σε αυτή την δράση.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σιωπηρή διαμαρτυρία των γιατρών – Κινδυνεύουν να κλείσουν τα κρεβάτια στη ΜΕΘ

Για την υποστελέχωση της κλινικής covid και αποκλεισμό της ΜΕΘ από την σύσταση νέων οργανικών …

Ρέθυμνο – Βρώμικο ταξί, οδηγός χωρίς μάσκα και με κλειστά τα πίσω παράθυρα!

Ενώ οι Ρεθεμνιώτες βάζουν τα δυνατά τους ώστε να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας από τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize