Ρέθυμνο – Nότια παράκαμψη – Συνάντηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Η μελέτη του έργου προγραμματίζεται να εξεταστεί στο πλαίσιο της προσεχούς συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας

Ενημερωτική συνάντηση στο Ρέθυμνο με θέμα τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «νότια παράκαμψη Ρεθύμνου» συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ξυλούρης. Η μελέτη του έργου προγραμματίζεται να εξεταστεί στο πλαίσιο της προσεχούς συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Κατάστημα Ρεθύμνης με την συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή και είχε στόχο τη διεξαγωγή παραγωγικού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς του έργου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Θοδωρής Νίνος, στελέχη του Δήμου Ρεθύμνου και εκπρόσωποι του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ). Τον φορέα του έργου Ο.Α.Κ. Α.Ε. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Λευτέρης Κοπάσης και οι Δ/ντές Γιώργος Αγαπάκης και Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Επίσης, παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Κακογιαννάκης, Αλέκος Μαρινάκης και Νίκος Μανουσάκης, ο Δ/ντης Μαρίνος Κριτσωτάκης και στελέχη της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.