Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο Νίκος Βροντάκης – “Μού μπλόκαρε τον ΑΦΜ για ποσόν 360 ευρώ που αφορούσε κλήσεις”

Με τον κ. Γ. Σταράκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήξερε το τι τράβηξα για το αυτονόητο.

Να εκταμιευτεί ποσό το οποίο είχα κερδίσει δικαστικώς από το Δήμο.

Γνώριζε επίσης ότι ο κ. Αντιδήμαρχος Στ. Σπανουδάκης μου μπλόκαρε τον ΑΦΜ για ποσόν 360 ευρώ που αφορούσε κλήσεις.

Την ίδια στιγμή μου ζητούσε φορολογική ενημερότητα για να μου καταβάλουν από το Δήμο το ποσόν της δικαστικής απόφασης. Ο κ. Σταράκης μου έδειξε το νόμιμο δρόμο για να διαγράψω τις παράνομες κλήσεις και να ξεμπλοκάρω το ΑΦΜ μου.

Αρχικά ζήτησα από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου όλες τις παραβάσεις του ΚΟΚ που είχα και ακολούθως στις 29-05-2018 υπέβαλα αίτημα διαγραφής του προστίμων κάποιων κλήσεων γιατί σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν προσδιοριζόταν ο ακριβής τόπος παράβασης ή τα ακριβή στοιχεία του οχήματος μου κλπ.

Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου έστειλε το αίτημα μου στο Τμήμα τροχαίας Ρεθύμνης στις 26-07-2018, στο οποίο και προσκόμισα τη σχετική νομοθεσία που μου υπέδειξαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βουρβαχάκης Στ. και Σταράκης Γ.

Στις 03-08-2018 το Τμήμα τροχαίας Ρεθύμνης με σχετικό έγγραφο του προς το Δήμο, ανακάλεσε τις εν λόγω πράξεις (κλήσεις) λόγω λανθασμένης αναγραφής των εκ του νόμου προβλεπομένων στοιχείων.

Μετά από αυτό ο Δήμος ξεμπλόκαρε το ΑΦΜ μου και μου κατέβαλε το χρηματικό ποσό  που μου χρωστούσε.

Θεωρώ λοιπόν άδικη την επίθεση που δέχονται οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βουρβαχάκης Στ. και Σταράκης Γ., οι οποίοι κάνουν το καθήκον τους προς τους δημότες, ενημερώνοντας τους υπεύθυνα για τα δικαιώματα τους στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που οι περισσότεροι περνάμε.

 

Ρέθυμνο 24-10-2018

 

Βροντάκης Γ. Νικόλαος

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μουσική-φάρμακο για την ζωή ηλικιωμένων

Καινοτόμο πρόγραμμα στα ΚΑΠΗ και τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρεθύμνου Η μουσική αποτελεί το …

Ρέθυμνο – Ξεκινά το πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας

Ξεκινά το πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Για τέταρτη συνεχή χρονιά  το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize